Μπορντό: Εξαλείφει τους παρασιτικούς κραδασμούς και παρέχει μεγαλύτερη ευκρίνεια και εστίαση ήχου. Τα Bordeaux είναι ιδανικά για βαρύτερα εξαρτήματα όπως μονομπλόκ, ηχεία, ηλεκτρικά κλιματιστικά και πικάπ. Κατασκευασμένα από επεξεργασμένο ανοξείδωτο χάλυβα, τα Bordeaux έχουν σχεδιασμό χαμηλού προφίλ για ελαχιστοποίηση κάθε αύξησης ύψους.
Κάθε Μπορντό χωράει έως και 32 λίβρες (14,5 κιλά) και έχει ένα χρωματιστό δακτύλιο στο κάτω μέρος που υποδηλώνει το μοντέλο και τη χωρητικότητα βάρους. Οι σειρές OREA συσκευάζονται ξεχωριστά για μεγαλύτερη ευελιξία κατά τον προσδιορισμό του αριθμού των μονάδων που θα χρησιμοποιηθούν. Συνιστούμε τουλάχιστον 3 μονάδες κάτω από κάθε εξάρτημα, ανάλογα με το βάρος.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Η επάνω φλάντζα των OREA’s έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα αποτέλεσμα σαν βεντούζα και να προσκολλάται στην κάτω πλευρά του εξαρτήματος, ενώ η κάτω φλάντζα προσκολλάται στην επιφάνεια στήριξης. Όλη η ενέργεια διαχειρίζεται μέσα στον πυρήνα των OREA, τα οποία είναι ρυθμισμένα ώστε να λειτουργούν σε συγκεκριμένες περιοχές βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευκρίνεια ήχου και πιο ανοιχτό ηχοσκηνικό παρέχοντας αυθεντικό, τρισδιάστατο ήχο. Τα υπάρχοντα πόδια σε ένα εξάρτημα ήχου μπορεί να συνδέονται καλά και να εφαρμόζουν όμορφα στην περίμετρο του Indigo. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε καλύτερη απόδοση είτε αφαιρώντας εντελώς τα πόδια είτε τοποθετώντας το Indigo γύρω από τα υπάρχοντα πόδια για να τα συνδέσετε απευθείας στο πλαίσιο ή τη βάση του εξαρτήματος.
    Η χωρητικότητα βάρους για έναν μόνο απομονωτή OREA Bordeaux είναι 32 λίβρες (14,5 KG). Τα OREA έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται πολλαπλά για να ταιριάζουν με το βάρος του εξαρτήματος ή του ηχείου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας