Τα IsoAcoustics ISO-200Sub Acoustic Isolation Stand είναι διαθέσιμα για υπογούφερ που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικά στούντιο, στούντιο έργων, HiFi και ρυθμίσεις οικιακού κινηματογράφου. Τα ISO Stand είναι μια ενημερωμένη έκδοση της δημοφιλής σειράς ISO-L8R και διαθέτουν χαμηλότερο προφίλ, νέο σχεδιασμό πλαισίου και νεότερη έκδοση απομόνωσης για βελτιωμένη απόδοση. Η βάση απομόνωσης ISO-200Sub είναι 7,8″ (200mm) πλάτος x 10″ (255mm) βάθος x 3,75″ (95mm) ύψος και έχει χαρακτηριστεί για υπογούφερ με βάρος έως και 75 λίβρες. Το ISO-200Sub δεν περιλαμβάνει ρύθμιση ύψους ή κλίσης. Το ISO-L8R200Sub έχει σχεδιαστεί για να επιλύει προβλήματα ακουστικής συχνότητας με τα υπογούφερ. Το ISO-200Sub επιτρέπει στο υπογούφερ να επιπλέει και ελέγχει την ενέργεια του υπογούφερ για να αποτρέψει την οδήγηση των χαμηλών συχνοτήτων στην επιφάνεια στήριξης. Ως αποτέλεσμα, θα ακούτε περισσότερη διάτρηση και ευκρίνεια από το υπογούφερ σας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το ISO-200Sub έχει σχεδιαστεί για να δέχεται τα περισσότερα υπογούφερ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενιαία μονάδα ή σε συνδυασμό με πρόσθετες μονάδες για μεγαλύτερα υπογούφερ.

Το ISO-L8R200Sub διέθετε την ίδια πατενταρισμένη τεχνολογία με ολόκληρη την οικογένεια των βραβευμένων IsoAcoustics Acoustic Isolation Stand.

Συναρπαστική η επιφάνεια στήριξης

Οι απομονωτές διαχειρίζονται την ενέργεια του ηχείου για να μειώσουν τους κραδασμούς που αντηχούν μέσω της επιφάνειας στήριξης για την εξάλειψη των παράφωνων ήχων στην περιοχή ακρόασης ή στα ενωμένα δωμάτια.

Για τα υπογούφερ κάτω πυροδότησης, συγκρίνετε τις διαστάσεις προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι η βάση δεν παρεμβαίνει στο πρόγραμμα οδήγησης προς τα κάτω. Το ISO-200Sub δεν είναι συμβατό με όλα τα κάτω υπογούφερ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας