IsoAcoustics Τα ISO-PUCK’s παρέχουν μια καινοτόμο νέα προσέγγιση στην απομόνωση οθονών στούντιο, ενισχυτών κιθάρας και άλλων συστημάτων. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός παρέχει υψηλό βαθμό απομόνωσης ενώ αντιστέκεται στις πλευρικές κινήσεις και ταλαντώσεις, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευκρίνεια και εστίαση ήχου. Ίσως το πιο ευέλικτο εργαλείο απομόνωσης που διατίθεται για το στούντιο, τη ζωντανή σκηνή ή το σπίτι, καθώς μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπως χρειάζεται για να βελτιώσετε την ευκρίνεια και την απόδοση του επαγγελματικού εξοπλισμού και των οθονών σας.
Η σχεδίαση “βεντούζας” της επάνω φλάντζας του ISO-PUCK προσκολλάται στην κάτω πλευρά του ντουλαπιού, καθιστώντας το επάνω μονωτικό να συνδέει με το ηχείο, ενώ το κάτω μονωτικό προσκολλάται στην επιφάνεια στήριξης. Όλη η ενέργεια διαχειρίζεται μέσα στον πυρήνα των απομονωτών του ISO-PUCK, οι οποίοι είναι προσεκτικά ρυθμισμένοι για να παρέχουν ανώτερη απομόνωση και έλεγχο ενώ παραμένουν στον άξονα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τρία ή περισσότερα ISO-PUCK ανάλογα με το συνολικό βάρος που εφαρμόζεται.
Αυτή η σχεδίαση χαμηλού προφίλ καθιστά το ISO-PUCK την ιδανική λύση για οθόνες στούντιο που τοποθετούνται σε γέφυρες μετρητών, βάσεις δαπέδου, κονσόλες, επιτραπέζιους υπολογιστές, ελαιοτριβεία ή τοποθετημένες σε σοφίτες. Αυτοί οι απομονωτές αποσυνδέουν τις οθόνες στούντιο από την επιφάνεια στήριξης για να εξαλείψουν τη μεταφορά ενέργειας και την προκύπτουσα κηλίδωση και χρωματισμό του ήχου.
Ακόμη και οι οθόνες στούντιο που τοποθετούνται στις πιο συμπαγείς βάσεις από χάλυβα, σε επιφάνειες από βαρύ γρανίτη θα ωφεληθούν σημαντικά από τα ISO-PUCK, καθώς οι εσωτερικές αντανακλάσεις που επανέρχονται από την επιφάνεια στήριξης εξασθενούν για να εξαλείψουν το κηλίδες και να παρέχουν μεγαλύτερη διαύγεια ήχου και να ανοίξουν το στερεοφωνική εικόνα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τα ISO-PUCK’s IsoAcoustics μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους για τη βελτίωση της απομόνωσης και της απόδοσης στο στούντιο και στη σκηνή. Βελτιώνοντας την ευκρίνεια του ήχου ή επιλύοντας προβλήματα, τα ISO-PUCK έχουν μεγάλη ποικιλία χρήσεων.
  • DJ Gear
  • Τα ISO-PUCK’s IsoAcoustics είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για το DJ Gear. Τοποθετήστε τα κάτω από πικάπ και μίξερ για να τα απομονώσετε από την επιφάνεια στήριξης και να μειώσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με τους κραδασμούς και τη θερμότητα. Συμπαγείς και φορητοί… πάρτε τα μαζί σας οπουδήποτε.
  • Ενισχυτές κιθάρας & μπάσου
  • Απομόνωση σύνθετου ενισχυτή κιθάρας & μπάσου
  • Τα ISO-PUCK’s IsoAcoustics παρέχουν βελτιωμένη απομόνωση και απόδοση για ενισχυτές κιθάρας και μπάσου. Για το σπίτι, το στούντιο ή τη σκηνή, οι ενισχυτές αποσύνδεσης του ISO-PUCK από το δάπεδο ή τη σκηνή, με αποτέλεσμα την αξιοσημείωτη ευκρίνεια και το άνοιγμα του ήχου με πιο σφιχτά μπάσα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε βελτιωμένη απομόνωση με μεγαλύτερη γροθιά και ευκρίνεια κατά την εξάσκηση στο σπίτι ή την παρακολούθηση στο στούντιο. Οι μουσικοί συχνά αγωνίζονται να διατηρήσουν τον «ήχο τους» καθώς περνούν από τη μια «μπουμ» σκηνή στην άλλη. Τα ISO-PUCK παρέχουν μια σταθερή υποστήριξη απομόνωσης για να διατηρήσετε τον ήχο σας σε οποιαδήποτε κατάσταση και είναι ιδανικά για ενισχυτές, ντουλάπια, υπογούφερ οθονών σκηνής και πολλά άλλα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας