Σχεδιασμένοι για τις αγορές hi-fi και υπέρ ήχου, οι δίσκοι IsoAcoustic OREA διαθέτουν απίστευτα πλεονεκτήματα ακουστικής απομόνωσης για τον εξοπλισμό σας. Είναι όλα όσα περιμένουμε από τα προϊόντα IsoAcoustics και είναι ειδικά σχεδιασμένα για εξοπλισμό ήχου υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να τα κολλήσετε κάτω από ενισχυτές, DAC, συσκευές αναπαραγωγής CD, πικάπ και πολλά άλλα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τα αποτελέσματα που θα έχετε από τα μαξιλαράκια IsoAcoustic OREA!

Τα τακάκια IsoAcoustic OREA διατίθενται σε τέσσερις ποικιλίες και πωλούνται μεμονωμένα. Αυτό το μοντέλο OREA Graphite υποστηρίζει έως και 4 κιλά.

Χαρακτηριστικά IsoAcoustic OREA Graphite Isolation Pad
Ακουστικό μαξιλαράκι απομόνωσης σχεδιασμένο για αποσύνδεση εξοπλισμού ήχου υψηλής ποιότητας
Προορίζεται να αποσυνδέσει πικάπ, ενισχυτές, DAC, συσκευές αναπαραγωγής CD και άλλα
Διατίθεται σε 4 διαφορετικές κατηγορίες βάρους για να φιλοξενήσει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων
Οι δίσκοι μοντέλων OREA Graphite αξιολογούνται για να υποστηρίζουν έως και 4 λίβρες ο καθένας
Οι δίσκοι απομόνωσης OREA πωλούνται μεμονωμένα

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κάθε μοντέλο OREA έχει σχεδιαστεί με διαφορετική χωρητικότητα βάρους. Κάθε ένα από αυτά έχει ένα χρωματιστό δακτύλιο στο κάτω μέρος του μονωτήρα που υποδηλώνει το μοντέλο και τη χωρητικότητα βάρους. Οι σειρές OREA συσκευάζονται ξεχωριστά για μεγαλύτερη ευελιξία κατά τον προσδιορισμό του αριθμού των μονάδων που θα χρησιμοποιηθούν. Συνιστούμε τουλάχιστον 3 μονάδες κάτω από κάθε εξάρτημα, ανάλογα με το βάρος.

Η επάνω φλάντζα των OREA’s έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα αποτέλεσμα σαν βεντούζα και να προσκολλάται στην κάτω πλευρά του εξαρτήματος, ενώ η κάτω φλάντζα προσκολλάται στην επιφάνεια στήριξης. Όλη η ενέργεια διαχειρίζεται μέσα στον πυρήνα των OREA, τα οποία είναι ρυθμισμένα ώστε να λειτουργούν σε συγκεκριμένες περιοχές βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευκρίνεια ήχου και πιο ανοιχτό ηχοσκηνικό παρέχοντας αυθεντικό, τρισδιάστατο ήχο.

Τα υπάρχοντα πόδια σε ένα εξάρτημα ήχου ενδέχεται να συνδέονται καλά και να εφαρμόζουν όμορφα στην περίμετρο του απομονωτή OREA. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε καλύτερη απόδοση είτε αφαιρώντας εντελώς τα πόδια είτε τοποθετώντας τα OREA δίπλα στα υπάρχοντα πόδια για να τα συνδέσετε απευθείας στο πλαίσιο ή τη βάση του εξαρτήματος.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας