REClock, REgenerate, REbalance®
Η υπερσύγχρονη τεχνολογία μας REclock, REgenarate και REbalance2® θα επαναφέρει τον ήχο σας σε καλό δρόμο.

Με απλά λόγια, «αποκαθιστά» ενεργά τις ροές ήχου + τροφοδοσίας USB που εξαλείφει το jitter και εξασφαλίζει ομαλή μετάβαση για τη μουσική σας. Το REbalance® αφαιρεί πραγματικά την παραμόρφωση που προκαλείται από τη μετατόπιση DC.

ifi audio iPurifier3
Τολμηρός. Διαρκής.
Το iPurifier3 έχει ρυθμιστεί για όλες τις μελλοντικές μορφές PCM, DSD και DXD. Και δεν είναι απλώς καλύτερο να φαίνεται εξωτερικά, αλλά έχει βελτιωθεί εσωτερικά με ενημερωμένα στοιχεία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναβάθμιση για τα επόμενα χρόνια.

Θα βελτιώσει την εμπειρία αναπαραγωγής ήχου USB γρηγορότερα από ό,τι μπορείτε να πείτε King Arthur and the Round Table.

Τα καλά νέα είναι ότι είναι έτοιμο για όλα τα παρόντα και όλα τα μελλοντικά αρχεία PCM, DSD και DXD χωρίς περιορισμούς. Η μουσική σας είναι ασφαλής, υγιής και προστατεύεται από το μέλλον.

Απολαύστε τη σιωπή! Η τεχνολογία Active Noise Cancellation II® (ANC II) σημαίνει ότι ο μετρούμενος θόρυβος μειώνεται κατά 100x ή 40dB σε σύγκριση με το κοινό φίλτρο θορύβου.

Οι πυκνωτές τανταλίου είναι ένα άλλο παράδειγμα των κορυφαίων εξαρτημάτων που προτιμούμε. Αυτοί οι πολωμένοι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές έχουν ανώτερα χαρακτηριστικά συχνότητας και σταθερότητας, δίνοντάς τους εξαιρετικά υψηλή ογκομετρική απόδοση.

Τα καλύμματα Panasonic OS-CON συνολικής χωρητικότητας 5.410uF παρέχουν πολύ χαμηλή αντίσταση ισοδύναμης σειράς (ESR), εξαιρετική ικανότητα μείωσης θορύβου και χαρακτηριστικά απόκρισης συχνότητας. Επιπλέον, τα OS-CON έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και το ESR του αλλάζει ελάχιστα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς ο ηλεκτρολύτης είναι στερεός.

Δεν βρίσκονται συχνά σε προϊόντα που κοστίζουν <1000$.

REclock2, REgenerate2, REbalance2® – καθαρότερη, πιο καθαρή μουσική. Η 2η γενιά αυτής της τεχνολογίας δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο σήμα, εξαλείφει το jitter του υπολογιστή και αφαιρεί τη μόλυνση του θορύβου για να αποκαταστήσει ένα «ισορροπημένο» σήμα.

Αυτή η εξαιρετική θωράκιση EMI από κράμα χαλκού απομονώνει συσκευές και καλώδια για να εμποδίσει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων.

Αντιστάσεις Vishay MELF – περίπλοκες, δαπανηρές αλλά ανώτερες.

Αυτές οι αντιστάσεις προσώπου χωρίς μόλυβδο από μεταλλικό ηλεκτρόδιο έχουν εξαιρετική ακρίβεια, σταθερότητα, αξιοπιστία και ικανότητα παλμικού φορτίου. Παρέχουν βέλτιστη βαθμολογία ισχύος και ικανότητα παλμικού φορτίου. Δείχνουν μερικούς από τους χαμηλότερους θορύβους και παραμόρφωση από οποιαδήποτε αντίσταση διαθέσιμη στην αγορά, τελεία.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Θύρα εισόδου συμβατή με USB3.0 + 2.0, θύρα εξόδου υψηλής ταχύτητας USB2.0
  • Υποδοχές: Υποδοχές iFi ‘FINAL’ USB από στερεό αλουμίνιο (Αντίσταση: 90 Ohms)
  • Διαστάσεις: 69(l) x 19(w) x 20(h)mm
  • Βάρος: 33 g (0,1 λίβρες)
  • Περίοδος εγγύησης: 12 μήνες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,33 κιλά
Dimensions 6,9 × 1,9 × 2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας