Το πολυτάλαντο power conditioner μας θα καθαρίσει το βρώμικο ρεύμα και θα κάνει τη μουσική σας να ακούγεται πιο καθαρή.
Αναλογικό buff; Ψηφιακός τοξικομανής; Ή σαν λίγο και από τα δύο; Το AC iPurifier μας θα καθαρίσει και θα προστατεύσει το σύστημά σας.

Βύσμα. Παίζω. Πιστεύω.
Το AC iPurifier μας απευθύνεται σε οποιονδήποτε ο ήχος του ενοχλείται από παρεμβολές ή παραμόρφωση που προκαλούνται από βρώμικη τροφοδοσία.

Θα απαλλάξει το σύστημά σας από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) ή ραδιοσυχνότητες (RFI) και φέρνει καθαρό, καθαρό ήχο στον ήχο σας σε μια στιγμή.

Είναι διαθέσιμο για το Ηνωμένο Βασίλειο (μέσω αντάπτορα), πρίζες ΕΕ και ΗΠΑ και μπορεί να χειριστεί από 100 – 240 βολτ.

iFi audio AC iPurifier
Στρατιωτικός βαθμός
Το AC iPurifier χρησιμοποιεί την τεχνολογία Active Noise Cancellation του iFi, εμπνευσμένη από τη στρατιωτική μηχανική.

Εξαλείφει ενεργά πολύ περισσότερο θόρυβο σε όλο το εύρος συχνοτήτων από ένα παθητικό προϊόν, ακόμη και στις χαμηλότερες συχνότητες.

Καθόλου ζημιά. Όχι βουητό.
Το AC iPuriifier διαθέτει ενσωματωμένη ανίχνευση γείωσης/γείωσης και πολικότητας.

Μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι η πολικότητα είναι σωστή και ότι έχετε την απαραίτητη σύνδεση γείωσης/γείωσης.

Καθόλου ζημιά. Όχι βουητό.

Έξυπνη σκέψη.
Το έξυπνο σύστημα γείωσης που διαθέτουμε διασφαλίζει ότι ο AC iPurifier δεν θα εισάγει βρόχο γείωσης όταν δεν είναι απαραίτητος.

Χρησιμοποιήστε το χρηματοκιβώτιο της πρίζας γείωσης 4,4 mm, γνωρίζοντας ότι η «έξυπνη» σκέψη του AC iPurifier θα κρατήσει το σύστημά σας ελεύθερο βρόχο γείωσης.

Χωρίς βρόχους γείωσης δεν σημαίνει ενοχλητικό βουητό ή βουητό. Τώρα, αυτή είναι η μουσική στα αυτιά μας.

Σώος και αβλαβής.
Και με την ενσωματωμένη προστασία από υπερτάσεις, το AC iPurifier θα σβήσει εάν ανιχνεύσει βραχυκύκλωμα ή κύμα ρεύματος.

Ο εξοπλισμός σας θα παραμείνει ασφαλής και αβλαβής.

ifi Audio AC iPurifier
Πολλά χέρια μπορεί να λειτουργήσουν ελαφριά…
Και το ίδιο μπορούμε να πούμε για τους AC iPurifiers… Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε, τόσο πιο καθαρή είναι η ισχύς.

Και, μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε στο πολύπριζό σας. Γιατί να μην διαχωρίσετε τις ψηφιακές και τις αναλογικές συσκευές σας για να μειώσετε ακόμη περισσότερο τη μόλυνση του θορύβου;

Αυτό είναι ένα ενεργό και όχι παθητικό προϊόν. Όπως φαίνεται από το γράφημα, ακυρώνει πολύ περισσότερο θόρυβο σε όλο το εύρος συχνοτήτων από ένα παθητικό προϊόν.

Το ενεργό φιλτράρισμα είναι ΠΟΛΥ καλύτερο στις χαμηλότερες συχνότητες, στα -40dB. Το παθητικό φιλτράρισμα είναι πραγματικά αποτελεσματικό μόνο στο ανώτερο άκρο του εύρους συχνοτήτων.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το παθητικό v ενεργό φιλτράρισμα και τη μόλυνση από θόρυβο εδώ.

Βασισμένο στη στρατιωτική τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε αρχικά στα αεροσκάφη, το Active Noise Cancellation® (ANC) παράγει ένα σήμα πανομοιότυπο με το σήμα θορύβου αλλά σε ακριβώς αντίθετη φάση για να ακυρώσει ενεργά όλους τους εισερχόμενους θορύβους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Οι ενδείξεις LED δείχνουν πολικότητα και ανίχνευση γης. Ως συνήθως, το πράσινο είναι καλό, το κόκκινο σημαίνει ένα πρόβλημα.

Υπάρχουν τέσσερις πιθανοί συνδυασμοί και αυτοί μπορούν να βρεθούν σε έναν σύντομο πίνακα στο Εγχειρίδιο χρήστη. Αυτό σας λέει ποιο είναι το πρόβλημα και σας προτείνει πώς να το διορθώσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλούς AC iPurifiers ταυτόχρονα στο σύστημά σας.

Όσο περισσότερους AC iPurifiers χρησιμοποιείτε, τόσο πιο καθαρή είναι η συνολική ισχύς. Εάν το AC iPurifier τοποθετηθεί στη μέση ενός πολύπριζου, θα λειτουργεί και ως θόρυβος. Ο θόρυβος μειώνεται, απομονώνεται και περιορίζεται στα αντίστοιχα αριστερά/δεξιά τμήματα του AC iPurifier.

Δοκιμάστε σε διαφορετικές τοποθεσίες για να ανακαλύψετε ποια προσφέρει τα πιο βελτιωμένα ηχητικά.

Το ασύρματο σύστημα καθαρισμού μας (WPS) είναι ένα πολύπλοκο κύκλωμα που μειώνει τον θόρυβο της γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ηχητικές ή μετρημένες παρενέργειες.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί άλλες λύσεις, ενώ προσπαθούν να περιορίσουν το θόρυβο, εμποδίζουν επίσης τη δυναμική.

Το Over-voltage Surge Protection (OSP) είναι ένα κύκλωμα αυτόματης ανίχνευσης και διακοπής.

Σε περίπτωση που ανιχνεύσει υπερβολικό κύμα ρεύματος ή βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό δίκτυο, θα διακοπεί αυτόματα. Εάν αυτό το ζήτημα επιμένει, δεν θα γίνει επανεκκίνηση και θα προστατεύσει τον εξοπλισμό σας από βλάβη.

Είναι αποτελεσματικό στο μέγ. 30.000A @ 1.000V/10uS.

Το Intelligent Ground μας είναι ένα έξυπνο διαγνωστικό εργαλείο. Θα παρέχει ενεργά σύνδεση γείωσης/γείωσης μόνο εάν το σύστημά σας χρειάζεται. ΔΕΝ θα δημιουργήσει βρόχο γείωσης εάν το σύστημα είναι ήδη γειωμένο/γειωμένο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μείωση θορύβου: > 40dB (> 100x)
  • Προστασία από υπερτάσεις: μέγ. 30.000A @ 1.000V/10uS
  • Τάση λειτουργίας: 90V – 265V
  • Μέγεθος/Βάρος: (ΗΠΑ): ø 40mm x 105mm (L)
  • 108 (g) / 0,24 (lbs)
  • (ΕΕ): ø 40 mm x 115 mm (L)
  • 126 (g) / 0,28 (lbs)
  • Περίοδος εγγύησης: 12 μήνες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,126 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας