Απολαύστε τη «νέα» σιωπή.
Η σύνδεση του εξοπλισμού ήχου μέσω USB μπορεί να έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αν και μπορεί να μεταφέρει δεδομένα υψηλής ανάλυσης στη μέγιστη ανάλυση και να επιτρέπει την τέλεια μεταφορά bit, το USB δεν δημιουργήθηκε ειδικά για ήχο.

Μεταφέρει και ισχύ και δεδομένα. Είναι ευαίσθητο σε ηλεκτρικό θόρυβο, για παράδειγμα, από το τροφοδοτικό του υπολογιστή. Αυτό έχει αρνητική επίδραση στην ποιότητα του ήχου.

Μη φοβάσαι! Στο iFi, πρώτα εξορίσαμε αυτά τα gremlins με το iSilencer3.0 και τώρα, κάνουμε τη σιωπή να ακούγεται ακόμα καλύτερα με το iSilencer+.

Ήχος iFi iSilencer+
Βύσμα. Παίζω. Pop free.
Ο ηλεκτρικός θόρυβος στο USB προκαλεί σφάλματα, απώλεια δεδομένων και κακή ακεραιότητα σήματος. Θα τα ακούσετε ως παραμόρφωση – σκάει, κλικ και καθυστερήσεις.

Το iSilencer+ τα λύνει όλα αυτά γρήγορα και εύκολα. Συνδέεται απευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας ως σύνδεσμος μεταξύ του υπολογιστή σας και του DAC σας.

Θα αφαιρέσει τον ηλεκτρικό θόρυβο, τόσο EMI όσο και RFI, στην πηγή. Η μουσική σας θα φαίνεται πιο καθαρή, πιο ζεστή και πιο διαφανής με βελτιωμένα μπάσα.

Διπλό χτύπημα.
Εκτός από τη σύνδεση του iSilencer+ στην ενεργή θύρα USB μεταξύ του υπολογιστή και του DAC, μπορεί επίσης να συνδεθεί και σε αχρησιμοποίητες θύρες USB. Αυτό θα μειώσει περαιτέρω το ακτινοβολούμενο EMI.

Κάθε φορά που ο αριθμός των μονάδων (και επομένως ο αριθμός των κυκλωμάτων ANC II) διπλασιάζεται, η ικανότητα μείωσης θορύβου διπλασιάζεται επίσης.

Διπλό χτύπημα.

Ήχος iFi iSilencer+
Σιωπή. Βελτιωμένο.
Το iSilencer+ χρησιμοποιεί την τελευταία μας τεχνολογία Active Noise Cancellation II®. Μειώνει τον θόρυβο με παρόμοιο τρόπο με τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία REBalance® για να απαλλαγούμε από κλικ και παραμόρφωση.

Αναβαθμίσαμε το κύκλωμα. Έχουν προστεθεί πυκνωτές τανταλίου χαμηλού ESR για βελτιωμένο φιλτράρισμα εισόδου και εξόδου. Η χωρητικότητα του φίλτρου έχει αυξηθεί 10 φορές.

Γιατί το iSilencer+;
Προσθέσαμε πολλές γεύσεις – διατίθεται σε 3 εκδόσεις και περιλαμβάνει τη νεότερη υποδοχή USB-C.

USB-A σε USB-A
USB-C σε USB-A
USB-C σε USB-C
Γιατί το ονομάσαμε iSilencer+; Απλώς επειδή απλώς σας προσφέρει περισσότερες – περισσότερες επιλογές, βελτιωμένο φιλτράρισμα και απλώς περισσότερη σιωπή.

Απολαύστε τη σιωπή! Η τεχνολογία Active Noise Cancellation II® (ANC II) σημαίνει ότι ο μετρούμενος θόρυβος μειώνεται κατά 100x ή 40dB σε σύγκριση με το κοινό φίλτρο θορύβου.

Το REBalance® εξισορροπεί κυριολεκτικά το σήμα για να αντιμετωπίσει το κοινό πρόβλημα των κλικ που προκαλούνται από το jitter. Αυτή είναι μια μορφή ψηφιακής παραμόρφωσης που οδηγεί σε σφάλματα «πακέτων» δεδομένων και ψυχρό σκληρό ήχο.

Η τεχνολογία μας εξισορροπεί εκ νέου το σήμα για να διασφαλίσει ότι το ψηφιακό σήμα που λαμβάνεται από το DAC είναι πανομοιότυπο με την αρχική πηγή, ανεξάρτητα από τη μορφή ήχου που αναπαράγεται.

Το «SuperSpeed» USB 3.0 έχει μια πιο εξαντλητική προδιαγραφή καλωδίωσης που επιτρέπει μεγαλύτερη μεταφορά ήχου ενώ εξακολουθεί να είναι συμβατό προς τα πίσω. Οι μονάδες ενσωματώνουν επιχρυσωμένες υποδοχές υψηλής ποιότητας για βέλτιστη μεταφορά σήματος.

Βασισμένο σε στρατιωτική τεχνολογία, το βελτιωμένο Active Noise Cancellation II® ακυρώνει ενεργά όλους τους εισερχόμενους θορύβους.

Αυτό το κάνει με παρόμοιο τρόπο με τα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου – παράγει ένα σήμα πανομοιότυπο με αυτό του εισερχόμενου ηλεκτρικού θορύβου, αλλά στην αντίθετη φάση, ακυρώνοντάς το ενεργά. Αυτό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αφαίρεση του θορύβου χαμηλής και μέσης συχνότητας, ενώ τα παθητικά μονωτικά φίλτρα αντιμετωπίζουν παρεμβολές υψηλότερης συχνότητας. Αυτός ο συνδυασμός είναι μετρήσιμα πιο αποτελεσματικός στην εξάλειψη του θορύβου που καταστρέφει το σήμα USB από τις συσκευές που βασίζονται αποκλειστικά στο παθητικό φιλτράρισμα.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • USB Super-Speed USB3.0 (και USB2.0 συμβατό προς τα πίσω)
  • Υποδοχές Επιχρυσωμένες υποδοχές USB3.0
  • Διαστάσεις 50mm (I) x 20mm (w) x 9mm (h)
  • Βάρος 7g (0,25oz)
  • Περίοδος εγγύησης 12 μήνες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,07 κιλά
Dimensions 5 × 2 × 0,9 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας