Έλα, θεραπεύστε τον θόρυβο!
Έχετε υποκείμενο θόρυβο στο σύστημά σας; Ένας ενοχλητικός θόρυβος που δεν μπορείτε να εξηγήσετε; Το Sonics είναι κοκκώδες; Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο το τροφοδοτικό σας.

Αναβαθμίστε στο iFi iPower2 για να τροφοδοτήσετε τα κυκλώματα του συστήματός σας με εξαιρετικά αθόρυβη, εξαιρετικά καθαρή ισχύ ποιότητας ήχου.

Βύσμα ήχου iFi iPower2
Κουλτούρα ακύρωσης θορύβου.
Το νέο iPower2 διαθέτει βελτιωμένα εξαρτήματα και παχύτερο εύρος καλωδίωσης για βελτιωμένη καταστολή θορύβου εξόδου/εισόδου.

Και με το Active Noise Cancellation II για να ακυρώσετε όλους τους εισερχόμενους θορύβους EMI και RFI, δεν θα αισθανθείτε ποτέ ξανά αδύναμοι έναντι του θορύβου και των κόκκων.

Είναι περισσότερο από 10 φορές πιο αθόρυβο από τα περισσότερα τροφοδοτικά ηχόφιλων.

iPower2 οι άνθρωποι!
Έρχεται σε 5V, 9V, 12V ή 15V. Κάθε τάση διατίθεται ξεχωριστά για τη συγκεκριμένη περιοχή σας και περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα αντίστροφης πολικότητας για αρνητικά προϊόντα κεντρικής ακίδας.

Προσθέστε το iPower2 στο σύστημά σας για να δώσετε ζωή στη μουσική σας. Ανακαλύψτε τη χαμένη λεπτομέρεια σήμερα.

Ifi Audio iPower Plug
Συνδέστε, ενεργοποιήστε και χαλαρώστε.
Το iPower2 συνοδεύεται από ένα σετ 5 πέντε προσαρμογέων διαφορετικού μεγέθους που ταιριάζουν στο 73% περίπου των βυσμάτων DC, συμπεριλαμβανομένης μιας αντίστροφης πολικότητας (λευκό βύσμα) για επαγγελματικά προϊόντα ήχου που απαιτούν κεντρική αρνητική τροφοδοσία.

Flashdance;
Αν ασχολείστε με τη φωτογραφία, το iPower2 μπορεί επίσης να λύσει το ενοχλητικό πρόβλημα των φώτων LED που τρεμοπαίζουν.

Με σταθερό ρεύμα και τάση, το iPower2 θα διασφαλίσει ότι η ισχύς που παρέχεται στο σύστημα LED σας θα παραμείνει σταθερή, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις που συμβαίνουν στην τροφοδοσία AC από την πρίζα τοίχου σας.

Το iPower2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το DC iPurifier2
Ομάδα όνειρο.
Τα προϊόντα iFi είναι αρθρωτά. Το iPower2 & DC iPurifier2 είναι σαν τον Batman και τον Robin — ένας συνδυασμός καταιγισμού που επιτρέπει στον πελάτη να δοκιμάσει σε όλο το σύστημα για να δει πού βελτιώνει περισσότερο τον ήχο.

Είναι επίσημο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα από το iFi!

Βασισμένο σε στρατιωτική τεχνολογία, το βελτιωμένο Active Noise Cancellation II® ακυρώνει ενεργά όλους τους εισερχόμενους θορύβους.

Αυτό το κάνει με παρόμοιο τρόπο με τα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου – παράγει ένα σήμα πανομοιότυπο με αυτό του εισερχόμενου ηλεκτρικού θορύβου, αλλά στην αντίθετη φάση, ακυρώνοντάς το ενεργά. Αυτό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αφαίρεση του θορύβου χαμηλής και μέσης συχνότητας, ενώ τα παθητικά μονωτικά φίλτρα αντιμετωπίζουν παρεμβολές υψηλότερης συχνότητας. Αυτός ο συνδυασμός είναι μετρήσιμα πιο αποτελεσματικός στην εξάλειψη του θορύβου που καταστρέφει το σήμα USB από τις συσκευές που βασίζονται αποκλειστικά στο παθητικό φιλτράρισμα.

Λειτουργεί με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή με τροφοδοσία DC και διατίθεται σε 5, 9, 12 και 15 βολτ.

Απλώς ελέγξτε τη σωστή τάση και φύγετε. Καθαρή, ακουστικόφιλη δύναμη.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Είσοδος AC 100 -240VAC
  • Έξοδος 5V/2,5A
  • 9V/2,0A
  • 12V/1,8A
  • 15V/1,2A
  • Βύσμα εξόδου 3,5×1,35mm
  • 4,0×1,7mm
  • 4,8×1,7mm
  • 5,5×2,1mm
  • 5,5×2,5mm — Βύσμα αντίστροφης πολικότητας (λευκό)

ΜΟΝΟ για 5v iPOWER2:
USB-C > DC pigtail
USB-micro > DC pigtail
Δάπεδο θορύβου ~1uV
Διαστάσεις 82 x 43 x 43 mm
3,2″ x 1,7″ x 1,7″
Βάρος 165g | 1,2 λίβρες (με καλώδιο)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,165 κιλά
Dimensions 3,2 × 1,7 × 1,7 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας