Το DragonTail είναι μια επέκταση USB για χρήση όταν μια συσκευή USB (όπως το DragonFly της AQ ή μια μονάδα flash) είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει δίπλα σε άλλες κατειλημμένες θύρες του υπολογιστή. Η ευελιξία του DragonTail καθιστά επίσης ασφαλέστερη τη χρήση συσκευών USB σε αεροπλάνα και σε άλλα κινητά περιβάλλοντα.

Η χρήση του DragonTail για τη σύνδεση με ένα εξωτερικό DAC USB, όπως το AudioQuest DragonFly, θα προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση ήχου.

Οι αρνητικοί αγωγοί αυτού του καλωδίου καλύπτονται με μερικώς αγώγιμο πολυαιθυλένιο με επικάλυψη άνθρακα. Αυτό το αξιοσημείωτο υλικό μειώνει τα σκουπίδια ραδιοσυχνοτήτων που διοχετεύονται πίσω στον ενισχυτή. Το ηχητικό όφελος είναι ακριβώς η ίδια μείωση του “hash” και η βελτιωμένη διαστασιολόγηση που έρχεται κάθε φορά που μειώνεται η παρεμβολή RF σε ένα κύκλωμα ήχου. Επιπλέον, ένα στρώμα άνθρακα αποσβένει την αλληλεπίδραση μεταξύ θετικών και αρνητικών αγωγών και ένα εξωτερικό σύστημα NDS με βάση τον άνθρακα μειώνει τις εξωτερικές παρεμβολές.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι συμπαγείς αγωγοί εξαλείφουν την παραμόρφωση αλληλεπίδρασης κλώνων και μειώνουν το τρεμούλιασμα. Οι συμπαγείς επάργυροι αγωγοί είναι εξαιρετικοί για εφαρμογές πολύ υψηλών συχνοτήτων, όπως ο ήχος και το βίντεο HDMI. Αυτά τα σήματα, καθώς είναι τόσο υψηλής συχνότητας, ταξιδεύουν σχεδόν αποκλειστικά στην επιφάνεια του αγωγού. Καθώς η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από υψηλής καθαρότητας ασήμι, η απόδοση είναι πολύ κοντά σε αυτή ενός στερεού ασημένιου καλωδίου, αλλά η τιμή του είναι πολύ πιο κοντά σε αυτή ενός στερεού χάλκινου καλωδίου. Πρόκειται για έναν απίστευτα οικονομικό τρόπο κατασκευής καλωδίων HDMI πολύ υψηλής ποιότητας.

Η μόνωση σκληρού αφρού (HCF) εξασφαλίζει την κρίσιμη γεωμετρία του ζεύγους σήματος. Οποιοδήποτε στερεό υλικό δίπλα σε έναν αγωγό αποτελεί στην πραγματικότητα μέρος ενός ατελούς κυκλώματος. Η μόνωση καλωδίων και τα υλικά πλακετών κυκλωμάτων απορροφούν ενέργεια. Μέρος αυτής της ενέργειας αποθηκεύεται και στη συνέχεια απελευθερώνεται ως παραμόρφωση. Η μόνωση σκληρού αφρού είναι παρόμοια με το αφρώδες-PE που χρησιμοποιείται στα πιο προσιτά καλώδια Bridges & Falls, και εγχέεται άζωτο για να δημιουργήσει θύλακες αέρα. Επειδή το άζωτο (όπως και ο αέρας) δεν απορροφά ενέργεια και επομένως δεν απελευθερώνει ενέργεια από ή προς τον αγωγό, η παραμόρφωση μειώνεται. Επιπλέον, η ακαμψία του υλικού επιτρέπει στους αγωγούς του καλωδίου να διατηρούν μια σταθερή σχέση σε όλο το μήκος του καλωδίου, παράγοντας έναν σταθερό χαρακτήρα σύνθετης αντίστασης και ελαχιστοποιώντας περαιτέρω την παραμόρφωση.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας