Οι σύνδεσμοι SureGrip 300 χρησιμοποιούν απευθείας επάργυρη επιμετάλλωση πάνω στο υψηλής ποιότητας μέταλλο βάσης χαλκού βηρυλλίου. Οι SureGrip 300 δεν χρησιμοποιούν υποκείμενα στρώματα ορείχαλκου που αναπόφευκτα θα προκαλούσαν παραμόρφωση και θα έβλαπταν με άλλο τρόπο τον ήχο. Οι σύνδεσμοι SureGrip 300 χρησιμοποιούν το αποτελεσματικό μας σύστημα σύνδεσης Cold-Weld και διαθέτουν ένα ελκυστικό μη μεταλλικό περίβλημα POM.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Άμεσος-ασημένιος πάνω από καθαρό μοβ χαλκό
Η επιμετάλλωση Direct-Silver είναι βελτιστοποιημένη για τον ήχο. Φαίνεται θαμπό επειδή δεν υπάρχει υποκείμενο στρώμα γυαλιστερού, παραμορφωτικού νικελίου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας