Φτιαγμένο με το όραμα της παροχής εξαιρετικών ακουστικών επιδόσεων, το GAIA III είναι η ένωση αισθητικής οπτικής σχεδίασης και ακουστικής μηχανικής. Ο μικρός συμπαγής σχεδιασμός προσφέρει απίστευτη ακουστική απομόνωση που θα αναδείξει διαύγεια και διαφάνεια από το ηχείο σας όπως δεν έχετε ακούσει ποτέ.

Σχεδιασμένο για επιδαπέδια ηχεία και υπογούφερ με βάρος έως και 70 λίβρες (32 κιλά), το GAIA III θα προσφέρει περισσότερο άνοιγμα και ευκρίνεια. Ο δομικός θόρυβος μειώνεται σημαντικά ενώ οι εσωτερικές αντανακλάσεις από τη σκληρή επιφάνεια μειώνονται με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διαύγεια και άνοιγμα του ήχου.

Τα βέλτιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την εγκατάσταση των απομονωτών GAIA με το λογότυπο στραμμένο στη θέση ακρόασης ή περιστρεφόμενο κατά 180 μοίρες, για να ευθυγραμμιστούν οι απομονωτές με τις κινητήριες δυνάμεις του ηχείου. Το GAIA III παρέχει υψηλό βαθμό απομόνωσης ενώ αντιστέκεται στις πλευρικές κινήσεις και ταλαντώσεις για να διατηρήσει την ευθυγράμμιση με τη θέση ακρόασης. Ανασηκώστε και τοποθετήστε τα ηχεία στη θέση τους καθώς οι κάτω απομονωτές GAIA θα προσκολληθούν στην επιφάνεια στήριξης.

Τα GAIA είναι περασμένα στη βάση του ηχείου ή του υπογούφερ για να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες αιχμές ή πόδια. Η τοποθέτηση του GAIA στη βάση του ηχείου δημιουργεί μια ισχυρή σύνδεση με το ηχείο. Με το πάνω μέρος του περιβλήματος GAIA συνδεδεμένο με το ηχείο και το κάτω μέρος του GAIA συνδεδεμένο στην επιφάνεια στήριξης, όλη η ενέργεια διαχειρίζεται στη συνέχεια ο εσωτερικός απομονωτής του GAIA.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Όλη η ενέργεια διαχειρίζεται μέσα στον πυρήνα των OREA, τα οποία είναι ρυθμισμένα ώστε να λειτουργούν σε συγκεκριμένες περιοχές βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευκρίνεια ήχου και πιο ανοιχτό ηχοσκηνικό παρέχοντας αυθεντικό, τρισδιάστατο ήχο. Τα υπάρχοντα πόδια σε ένα εξάρτημα ήχου μπορεί να συνδέονται καλά και να εφαρμόζουν όμορφα στην περίμετρο του Indigo. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε καλύτερη απόδοση είτε αφαιρώντας εντελώς τα πόδια είτε τοποθετώντας το Indigo γύρω από τα υπάρχοντα πόδια για να τα συνδέσετε απευθείας στο πλαίσιο ή τη βάση του εξαρτήματος.
    Η χωρητικότητα βάρους για έναν μόνο απομονωτή OREA Bordeaux είναι 32 λίβρες (14,5 KG). Τα OREA έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται πολλαπλά για να ταιριάζουν με το βάρος του εξαρτήματος ή του ηχείου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας