Το μπλοκ επέκτασης audiophile μας φέρνει εξαιρετικά αθόρυβη παροχή ρεύματος στο σύστημά σας.
Όποια κι αν είναι η ρύθμιση, ψηφιακή, αναλογική ή και τα δύο, το PowerStation θα διασφαλίσει ότι το σύστημά σας θα λαμβάνει εξαιρετικά αθόρυβα δίκτυα.

Δύναμη στους ανθρώπους
Το iFi PowerStation είναι για όλους όσους τους αρέσουν χωρίς παρεμβολές ήχου.

Έρχεται σε 4 παραλλαγές – Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΕ και AU με 6 μεμονωμένες πρίζες και ΗΠΑ/ΙΑΠΩΝΙΑ με 8.

Βάλτε ένα τέλος στο θόρυβο RFI ή EMI και απολαύστε ήχο χωρίς πόνο – όλα από ένα συμπαγές, κομψό μπλοκ τροφοδοσίας από σκούρο ανοδιωμένο αλουμίνιο.

PowerStation by iFi audio — μπλοκ επέκτασης με ενσωματωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου
Έτοιμος, σταθερός, πήγαινε.
Το PowerStation χρησιμοποιεί το Active Noise Cancelation II του iFi για να εξαλείφει ενεργά τον θόρυβο σε όλο το εύρος συχνοτήτων, ακόμη και στις χαμηλότερες συχνότητες.

Κάθε πρίζα έχει προσθέσει παθητικά φίλτρα για την εξάλειψη του θορύβου από τις πολύ υψηλότερες συχνότητες.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη…
Κάθε έξοδος απομονώνεται ανεξάρτητα στον δικό της θάλαμο για την αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης, με την προσθήκη EVA που αποσβένει τους κραδασμούς (αιθυλένιο-οξικός βινυλεστέρας).

Χρησιμοποιούμε PurCopper – μια μορφή 99,9999 τοις εκατό καθαρού OFHC (χωρίς οξυγόνο υψηλής αγωγιμότητας) χαλκό συνεχούς χυτεύσεως – για την ανώτερη αγωγιμότητά του.

Σου δίνει τη γη…
Το PowerStation διαθέτει ενσωματωμένη ανίχνευση γείωσης/γείωσης και πολικότητας.

Καμία γη/έδαφος δεν μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικά βουητά και βουητά – η μάστιγα του ήχου.

Προσθέσαμε μια πρίζα μπανάνας 4 mm στο PowerStation, έτσι ώστε ένα καλώδιο γείωσης να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία γείωσης/γείωσης όταν δεν υπάρχει.

Μπίνγκο, ο ήχος έχει φύγει.

PowerStation by iFi audio — μπλοκ επέκτασης με ενσωματωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου
…αλλά σε κρατάει προσγειωμένο
Και το PowerStation είναι έξυπνο. Η συμπληρωματική σύνδεση γείωσης/γείωσης ΔΕΝ εισάγει βρόχο γείωσης ΑΚΟΜΗ και αν το σύστημα είναι ήδη γειωμένο.

Περισσότερες από μία γη θα δημιουργούσαν επίσης έναν βρόχο γείωσης που θα οδηγεί σε περισσότερο βουητό και βουητό και δεν το θέλουμε αυτό.

Έντονα προστατευτικός
Η ανίχνευση πολικότητας είναι ζωτικής σημασίας εάν δεν θέλετε να παρεμποδίσετε την ποιότητα του δικτύου ήχου σας. Με το PowerStation, αυτό είναι ενσωματωμένο.

Και μην φοβάσαι ποτέ, max. Η προστασία από υπερτάσεις 30.000A @ 1.000V/10uS είναι επίσης εδώ. Εάν ανιχνεύσει κύμα ρεύματος ή βραχυκύκλωμα, το PowerStation θα κλείσει, προστατεύοντας τον εξοπλισμό σας από τον κίνδυνο.

PowerStation by iFi audio — μπλοκ επέκτασης με ενσωματωμένη ενεργή ακύρωση θορύβου
Όχι και τόσο ταπεινές αρχές
Το PowerStation δεν ξεχνά από πού προήλθε – τον ​​αρχικό AC iPurifier.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τον αρχικό σας AC iPurifier με το PowerStation – χρησιμοποιήστε τον για να διαχωρίσετε τις ψηφιακές και τις αναλογικές συσκευές σας για ακόμη λιγότερη μόλυνση από θόρυβο.

Αυτό είναι ένα ενεργό και όχι παθητικό προϊόν. Όπως φαίνεται από το γράφημα, ακυρώνει πολύ περισσότερο θόρυβο σε όλο το εύρος συχνοτήτων από ένα παθητικό προϊόν.

Το ενεργό φιλτράρισμα είναι ΠΟΛΥ καλύτερο στις χαμηλότερες συχνότητες, στα -40dB. Το παθητικό φιλτράρισμα είναι πραγματικά αποτελεσματικό μόνο στο ανώτερο άκρο του εύρους συχνοτήτων.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το παθητικό v ενεργό φιλτράρισμα και τη μόλυνση από θόρυβο εδώ.

Το PurCopper – μια μορφή 99,9999 τοις εκατό καθαρού OFHC (χωρίς οξυγόνο υψηλής αγωγιμότητας) συνεχούς χυτού χαλκού – χρησιμοποιείται εκτενώς για την ανώτερη αγωγιμότητά του.

Αυτό περιλαμβάνει 13 AWG, εσωτερική καλωδίωση βαρέως διαμετρήματος με πολυμερή μόνωση πολλαπλών στρωμάτων, συμπαγείς ζυγούς PurCopper και τα αγώγιμα στοιχεία των ίδιων των εξόδων.

Το ασύρματο σύστημα καθαρισμού μας (WPS) είναι ένα πολύπλοκο κύκλωμα που μειώνει τον θόρυβο της γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας χωρίς ηχητικές ή μετρημένες παρενέργειες.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί άλλες λύσεις, ενώ προσπαθούν να περιορίσουν το θόρυβο, εμποδίζουν επίσης τη δυναμική.

Οι ενδείξεις LED δείχνουν πολικότητα και ανίχνευση γης. Ως συνήθως, το πράσινο είναι καλό, το κόκκινο σημαίνει ένα πρόβλημα.

Υπάρχουν τέσσερις πιθανοί συνδυασμοί και αυτοί μπορούν να βρεθούν σε έναν σύντομο πίνακα στο Εγχειρίδιο χρήστη. Αυτό σας λέει ποιο είναι το πρόβλημα και σας προτείνει πώς να το διορθώσετε.

Το Over-voltage Surge Protection (OSP) είναι ένα κύκλωμα αυτόματης ανίχνευσης και διακοπής.

Σε περίπτωση που ανιχνεύσει υπερβολικό κύμα ρεύματος ή βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό δίκτυο, θα διακοπεί αυτόματα. Εάν αυτό το ζήτημα επιμένει, δεν θα γίνει επανεκκίνηση και θα προστατεύσει τον εξοπλισμό σας από βλάβη.

Είναι αποτελεσματικό στο μέγ. 30.000A @ 1.000V/10uS.

Το Intelligent Ground μας είναι ένα έξυπνο διαγνωστικό εργαλείο. Θα παρέχει ενεργά σύνδεση γείωσης/γείωσης μόνο εάν το σύστημά σας χρειάζεται. ΔΕΝ θα δημιουργήσει βρόχο γείωσης εάν το σύστημα είναι ήδη γειωμένο/γειωμένο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε AC iPurifiers στο PowerStation.

Όσο περισσότερους AC iPurifiers χρησιμοποιείτε, τόσο πιο καθαρή είναι η συνολική ισχύς. Εάν το AC iPurifier τοποθετηθεί στη μέση του PowerStation, θα λειτουργήσει και ως θόρυβος. Ο θόρυβος μειώνεται, απομονώνεται και περιορίζεται στα αντίστοιχα αριστερά/δεξιά τμήματα του AC iPurifier.

Χρησιμοποιήστε το για να διαχωρίσετε τις αναλογικές και τις ψηφιακές συσκευές σας.

Βασισμένο σε στρατιωτική τεχνολογία, το βελτιωμένο Active Noise Cancellation II® ακυρώνει ενεργά όλους τους εισερχόμενους θορύβους.

Αυτό το κάνει με παρόμοιο τρόπο με τα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου – παράγει ένα σήμα πανομοιότυπο με αυτό του εισερχόμενου ηλεκτρικού θορύβου, αλλά στην αντίθετη φάση, ακυρώνοντάς το ενεργά.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μείωση θορύβου: > 40dB (> 100x)
  • Προστασία από υπερτάσεις: μέγ. 30.000A @ 1.000V/10uS
  • Τάση λειτουργίας: 90V – 265V
  • Μέγεθος: ø 478mm (l) x 96mm (w) x 76mm (h)
  • ø 18,8′ (l) x 3,8′ (w) x 2,9′ (h)
  • Βάρος: 1,98 (kg) / 4,37 (lbs)
  • Περίοδος εγγύησης: 12 μήνες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2 κιλά
Dimensions 47,8 × 9,6 × 7,6 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας