Beat the buzz Ο ήχος σας εξακολουθεί να μαστίζεται από βουητό; Η χρήση πολλαπλών βυσμάτων εντός της αλυσίδας ήχου σημαίνει ξεχωριστά σημεία γείωσης/γείωσης. Αυτά τα πολλαπλά σημεία γείωσης ή γείωσης προκαλούν πρόβλημα βρόχου γείωσης. Αυτό δημιουργεί μια ανεπιθύμητη αλυσίδα θορύβου, βουητού και παραμόρφωσης. Όχι άλλο αγώνα. Το iFi’s iBeat the buzz
Ο ήχος σας εξακολουθεί να μαστίζεται από βουητό και βουητό;

Η χρήση πολλαπλών βυσμάτων εντός της αλυσίδας ήχου σημαίνει ξεχωριστά σημεία γείωσης/γείωσης. Αυτά τα πολλαπλά σημεία γείωσης ή γείωσης προκαλούν πρόβλημα βρόχου γείωσης. Αυτό δημιουργεί μια ανεπιθύμητη αλυσίδα θορύβου, βουητού και παραμόρφωσης.

Όχι άλλο αγώνα. Το iDefender+ του iFi παρέχει την απλή, αποτελεσματική λύση που χρειάζεστε.

Ήχος iFi iDefender+
Σπάστε τον βρόχο
Όταν συνδέεται στην υποδοχή USB της συσκευής πηγής, το iDefender+ ανιχνεύει εάν υπάρχει πρόβλημα βρόχου γείωσης.

Σπάει τον βρόχο γείωσης αποσυνδέοντας «έξυπνα» τη γείωση του υπολογιστή και, καθώς και εξαλείφοντας το ηχητικό βουητό του βρόχου εδάφους, μειώνει το επίπεδο θορύβου του συστήματος, βελτιώνοντας την ανάλυση και τη δυναμική αντίθεση.

Κάντε κλικ στο Me
Χρησιμοποιείτε USB DAC;
Χρησιμοποιείτε το iDefender+ με DAC που βασίζεται στην τροφοδοσία USB από έναν υπολογιστή και όχι στην τροφοδοσία από το δίκτυο ή την ενσωματωμένη μπαταρία;

Καλα ΝΕΑ. Το iDefender+ προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Εάν ένα εξωτερικό τροφοδοτικό είναι συνδεδεμένο στην υποδοχή USB-C στο πλάι, εμποδίζει την τροφοδοσία από τον υπολογιστή και αντ’ αυτού τροφοδοτεί το DAC με «καθαρή» ισχύ από την εξωτερική τροφοδοσία.

Εάν χρησιμοποιηθεί ένας υψηλής ποιότητας μετασχηματιστής χαμηλού θορύβου, όπως το iPower X του iFi, η απόδοση του USB DAC θα βελτιωθεί σημαντικά.

Ήχος iFi iDefender+
Νέο και βελτιωμένο.
Αναβαθμίσαμε το κύκλωμα. Έχουν προστεθεί πυκνωτές τανταλίου χαμηλού ESR για βελτιωμένο φιλτράρισμα εισόδου και εξόδου. Η χωρητικότητα του φίλτρου έχει αυξηθεί 10 φορές.

Το iDefender+ διατίθεται τώρα σε 3 εκδόσεις και περιλαμβάνει τη νεότερη υποδοχή USB-C.

USB-A σε USB-A
USB-C σε USB-A
USB-C σε USB-C
Ξεπέρασε το buzz με το iDefender+.

Εξουδετερώνει τον θόρυβο τροφοδοσίας USB «σπάζοντας» τους βρόχους γείωσης/γείωσης με τον σωστό τρόπο.

Μειώνει σημαντικά το επίπεδο θορύβου του συστήματος και προσφέρει καλύτερη δυναμική αντίθεση, ζεστασιά και ανάλυση.

Εισάγετε καθαρή ισχύ 5 βολτ μέσω της «ξεχωριστής» θύρας USB-C. Αυτό αποσυνδέει την τροφοδοσία USB από τον υπολογιστή και την αντικαθιστά με καθαρή εξωτερική τροφοδοσία. Για εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο, χρησιμοποιήστε το 5-volt iPower Elite ή iPOWER X.

Για να «σπάσει» τη γείωση/γείωση σε DAC που τροφοδοτούνται με USB, είναι απαραίτητη η προσθήκη ξεχωριστής παροχής 5 volt. Αυτό δεν απαιτείται για DAC με εσωτερικά τροφοδοτούμενο τμήμα USB.

Το «SuperSpeed» USB 3.0 έχει μια πιο εξαντλητική προδιαγραφή καλωδίωσης που επιτρέπει μεγαλύτερη μεταφορά ήχου ενώ εξακολουθεί να είναι συμβατό προς τα πίσω. Οι μονάδες ενσωματώνουν επιχρυσωμένες υποδοχές υψηλής ποιότητας για βέλτιστη μεταφορά σήματος.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • USB Super-Speed USB3.0 (και USB2.0 συμβατό προς τα πίσω)
  • Υποδοχές Επιχρυσωμένες υποδοχές USB3.0
  • Διαστάσεις 50mm (I) x 20mm (w) x 9mm (h)
  • Βάρος 6,6 g (0,23 oz)
  • Περίοδος εγγύησης 12 μήνες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,066 κιλά
Dimensions 5 × 2 × 0,9 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας