Το DragonFly Cobalt, η νέα μας ναυαρχίδα DAC, παίρνει αυτό που οι λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο περιμένουν από την πολυβραβευμένη οικογένεια DragonFly – φυσικά όμορφο, σαγηνευτικό ήχο – και αφαιρεί το fuzz και την ομίχλη που δεν ήταν καν αισθητά μέχρι που το Cobalt τα αφαίρεσε.

Πώς είναι αυτό δυνατόν; Όπως και το DragonFly Red, που έχει αποσπάσει την αναγνώριση της κριτικής, το Cobalt έχει την ισχυρή έξοδο 2,1 volt για να οδηγεί σχεδόν οποιοδήποτε ακουστικό, χρησιμοποιεί έναν ψηφιακό έλεγχο έντασης ήχου με ακρίβεια bit για εξαιρετική αναλογία σήματος προς θόρυβο, επιτρέπει την απρόσκοπτη συμβατότητα με συσκευές Apple και Android και είναι ένας εξαιρετικά ικανός και προσιτός MQA Renderer.

Νέο, πιο προηγμένο τσιπ DAC ESS ES9038Q2M με φίλτρο αργής ανατροπής ελάχιστης φάσης για πιο φυσικό ήχο.
Ο εξαιρετικός μικροεπεξεργαστής PIC32MX274 της Microchip απορροφά λιγότερο ρεύμα και αυξάνει την ταχύτητα επεξεργασίας κατά 33%.
Βελτιωμένο φιλτράρισμα τροφοδοσίας ρεύματος που αυξάνει ειδικά την ανοσία σε θορύβους WiFi, Bluetooth και κινητής τηλεφωνίας.
Περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα DragonTail θηλυκού USB-A σε αρσενικό USB-C.
Όλα τα DragonTails χρησιμοποιούν το καλώδιο USB επιπέδου άνθρακα της AQ.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • DragonFly Black και Red – Υποστηριζόμενοι ρυθμοί δειγματοληψίας (κωδικός χρώματος ένδειξης LED): 44.1kHz (πράσινο), 48kHz (μπλε), 88.2kHz (πορτοκαλί), 96kHz (ματζέντα), MQA (μοβ)
  • DragonFly Cobalt – Υποστηριζόμενοι ρυθμοί δειγματοληψίας (χρωματικός κώδικας ένδειξης LED): (κόκκινο), 44.1kHz (πράσινο), 48kHz (μπλε), 88.2kHz (κίτρινο), 96kHz (γαλάζιο), MQA (μοβ)
  • Έλεγχος έντασης ήχου: Αναλογικός έλεγχος έντασης ήχου (Μαύρο), 64 θέσεων, 64-bit, bit-perfect (Κόκκινο, Κοβάλτιο)
    Τάση εξόδου: 1,2 (Μαύρο), 2,1 (Κόκκινο, Κοβάλτιο)
  • Ενισχυτής ακουστικών: ESS Sabre 9601 (κόκκινο, κοβαλτίου): Texas Instruments TPA6130 (μαύρο); ESS Sabre 9601 (κόκκινο, κοβαλτίου)
  • Chip DAC: 32-bit ESS 9010 με φίλτρο ελάχιστης φάσης fast roll-off (Μαύρο)- 32-bit ESS 9016 με φίλτρο ελάχιστης φάσης fast roll-off (Κόκκινο)- ESS ES9038Q2M με φίλτρο ελάχιστης φάσης slow roll-off για πιο φυσικό ήχο (Κοβάλτιο)
  • Μικροελεγκτής: Microchip PIC32MX274 μειώνει την κατανάλωση ρεύματος και αυξάνει την ταχύτητα επεξεργασίας κατά 33% σε σχέση με τα DragonFlys Black και Red (Cobalt).
  • Διαστάσεις: 12mm H x 19mm W x 62mm L (Μαύρο, Κόκκινο); 12mm H x 19mm W x 57mm L (Κοβάλτιο)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας