Όλες οι υπολογιστικές συσκευές – φορητοί υπολογιστές, smartphones, συσκευές αποθήκευσης συνδεδεμένες σε δίκτυο (NAS), διακομιστές πολυμέσων κ.λπ. – παράγουν εγγενώς ένα σημαντικό ποσό θορύβου και παρασιτικών αντηχήσεων. Επιπλέον, οι υπολογιστές συμβάλλουν σε ένα σημαντικό ποσό ρύπανσης RFI και EMI στις διαδρομές σήματος – όλα αυτά μπορούν εύκολα να βρουν το δρόμο τους στα καλώδια USB και στο ηχοσύστημά σας. Αυτός ο θόρυβος και οι παρεμβολές έχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις. Τα ψηφιακά κυκλώματα που έχουν υποστεί θόρυβο αυξάνουν το jitter και τα σφάλματα πακέτων, με αποτέλεσμα την παραμόρφωση που προκαλεί έναν συγκριτικά επίπεδο και ενοχλητικό ήχο. Το υποβαθμισμένο από το θόρυβο αναλογικό κύκλωμα βλάπτει επίσης το βάθος,τη ζεστασιά και την ανάλυση του ήχου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η λύση: Το διπλό κύκλωμα του JitterBug μειώνει μετρήσιμα τα ανεπιθύμητα ρεύματα θορύβου και τους παρασιτικούς συντονισμούς. Μειώνει επίσης το jitter και τα σφάλματα πακέτων (σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα πακέτων εξαλείφονται εντελώς).
Το αποτέλεσμα: Σαφέστερος και πιο συναρπαστικός ήχος, μουσική, διάλογος κ.λπ. Μια καλύτερη εμπειρία ήχου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας