Από βαρείς ενισχυτές έως ηχεία PA πλήρους μεγέθους, το μεγάλου μεγέθους ISO-Puck της IsoAcoustics προσφέρει την αναγνωρισμένη ακουστική απομόνωση σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αυτοί οι δίσκοι ISO-Puck 76 διαμέτρου 3″ και ύψους 1,5″ βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του ηχείου σας και στο πάτωμα, όπου μειώνουν τη μεταφορά κραδασμών μεταξύ του ντουλαπιού και του δαπέδου ή άλλης επιφάνειας που κάθεται. Οι κορυφές με φούτερ αφήνουν το πόδι κάθε ντουλαπιού να φωλιάζει με ασφάλεια στη θέση του για να αποφευχθεί η λανθασμένη ευθυγράμμιση και η ανατροπή του εργαλείου. Κάθε δίσκος ISO-Puck 76 μπορεί να αντέξει έως και 40 λίβρες ξεχωριστά, και δεδομένου ότι διατίθενται σε σετ των δύο, είναι εύκολο να λάβετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Η επάνω φλάντζα των OREA’s έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα αποτέλεσμα σαν βεντούζα και να προσκολλάται στην κάτω πλευρά του εξαρτήματος, ενώ η κάτω φλάντζα προσκολλάται στην επιφάνεια στήριξης. Όλη η ενέργεια διαχειρίζεται μέσα στον πυρήνα των OREA, τα οποία είναι ρυθμισμένα ώστε να λειτουργούν σε συγκεκριμένες περιοχές βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευκρίνεια ήχου και πιο ανοιχτό ηχοσκηνικό παρέχοντας αυθεντικό, τρισδιάστατο ήχο. Τα υπάρχοντα πόδια σε ένα εξάρτημα ήχου μπορεί να συνδέονται καλά και να εφαρμόζουν όμορφα στην περίμετρο του Indigo. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε καλύτερη απόδοση είτε αφαιρώντας εντελώς τα πόδια είτε τοποθετώντας το Indigo γύρω από τα υπάρχοντα πόδια για να τα συνδέσετε απευθείας στο πλαίσιο ή τη βάση του εξαρτήματος.
    Η χωρητικότητα βάρους για έναν μόνο απομονωτή OREA Bordeaux είναι 32 λίβρες (14,5 KG). Τα OREA έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται πολλαπλά για να ταιριάζουν με το βάρος του εξαρτήματος ή του ηχείου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας