Καθαρή σιωπή. Καθαρή ισχύ στο μέγιστο.
Με τα εξαρτήματα και την τεχνολογία crème de la crème, το iFi iPower X καθαρίζει σε βάθος τον θόρυβο του περιβάλλοντος που δημιουργείται από την τροφοδοσία σας. Τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγαλύτερη ποικιλία εξοπλισμού.

Σιωπή. Προσωποποιημένος.
Το αυθεντικό iFi iPower παρέχει μια αποτελεσματική, καθαρή λύση ισχύος για το θόρυβο στο σύστημά σας.

Αλλά γιατί να μην ωθήσετε την αναβάθμισή σας στο μέγιστο με το ολοκαίνουργιο iFi iPower X;

Το νέο μας τροφοδοτικό AC/DC εξαιρετικά χαμηλού θορύβου έχει βελτιστοποιηθεί για να επωφελείται από νέες γνώσεις, εξαρτήματα και τεχνολογία στον κόσμο του σχεδιασμού τροφοδοτικού εξαιρετικά υψηλής συχνότητας.

Ήχος iFi iPowerX
Ενεργή ακύρωση
Το iPower X χρησιμοποιεί Active Noise Cancellation II για να ακυρώσει όλους τους εισερχόμενους θορύβους EMI ή RFI.

Αυτή είναι η ίδια τεχνολογία με τα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου! Φανταστείτε πόσο καλά μπλοκάρουν τον θόρυβο της καμπίνας σε ένα αεροπλάνο σε σύγκριση με τα κανονικά ακουστικά;

Αυτό κάνει το iPower X στο τροφοδοτικό σας.

Βελτιωμένη χωρητικότητα
Ως συνήθως με το iFi, κάθε νέος σχεδιασμός σημαίνει όχι μόνο βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά το πιο σημαντικό, πώς λειτουργεί εσωτερικά.

Η χωρητικότητα εισόδου είναι τώρα 50% μεγαλύτερη και η χωρητικότητα εξόδου είναι 150% μεγαλύτερη σε σύγκριση με το αρχικό iPower.

Σε πρακτικούς όρους, αυτό σας προσφέρει περισσότερο φιλτράρισμα, βελτιωμένη δυναμική και αξεπέραστη ποιότητα ήχου.

Το iPowerX Tear Down
Συστατικά Crème de la Crème
Χρησιμοποιούμε τους πιο πρόσφατους συμπαγείς οργανικούς πυκνωτές για καλύτερη καταστολή του θορύβου υψηλής συχνότητας. Και η χωρητικότητα διαρροής είναι περίπου 20 φορές μικρότερη από το κανονικό SMPS!

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει διαφυγή για ανεπιθύμητο θόρυβο!

Συνολικά, το iPower X θα σας δώσει 20% περισσότερη ισχύ από το αρχικό iFi iPower και αυξημένη ένταση ρεύματος που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει με περισσότερο εξοπλισμό από ποτέ.

Κομψή, μοντέρνα σχεδίαση
Το iPower X έρχεται ντυμένο με νέο κρεμ/μπεζ σασί για δροσερή, καθαρή εμφάνιση.

Προσθέσαμε πολλά ανοίγματα και το λογότυπο iFi φωτίζεται από ένα ευχάριστο κυανό φως LED. Δεν υπάρχει δεύτερη εικασία πότε αυτό το μίνι έργο τέχνης είναι ενεργοποιημένο και συνδεδεμένο στο ρεύμα.

Και όπως πάντα, σας δίνουμε ελευθερία. Το iPower X είναι εναλλάξιμα με τύπους καρφίτσας τοίχου σε όλο τον κόσμο (Η.Β./Η.Π.Α./ΕΕ/ΑΕ αγοράζονται χωριστά).

Μετατροπέας iPower X
Γιατί και εμείς παίζουμε μουσική…
Μουσικός? Σας αρέσουν τα πεντάλ του εφέ σας, αλλά όχι τόσο όταν πέφτει στη μέση μιας συναυλίας; Και το εφεδρικό σου δεν υπάρχει πουθενά;

Το iFi iPower X διαθέτει έναν κεντρικό αρνητικό προσαρμογέα, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε σωστά με τον εξοπλισμό σας.

Πιο καθαρός ήχος ΚΑΙ η παράσταση συνεχίζεται! Τι δεν αρέσει;

iPowerX για φώτα LED
Φωτογραφία? Με τιποτα. Το iPowerX μπορεί επίσης να λύσει το πρόβλημα με το φως LED που τρεμοπαίζει;

Ναι, ένα τροφοδοτικό σταθερού ρεύματος και τάσης όπως το iPowerX θα διασφαλίσει ότι το ρεύμα που παρέχεται στο σύστημα LED σας θα παραμείνει σταθερό, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της τροφοδοσίας AC στην πρίζα τοίχου σας.

Βασισμένο σε στρατιωτική τεχνολογία, το βελτιωμένο Active Noise Cancellation II® ακυρώνει ενεργά όλους τους εισερχόμενους θορύβους.

Αυτό το κάνει με παρόμοιο τρόπο με τα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου – παράγει ένα σήμα πανομοιότυπο με αυτό του εισερχόμενου ηλεκτρικού θορύβου, αλλά στην αντίθετη φάση, ακυρώνοντάς το ενεργά. Αυτό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αφαίρεση του θορύβου χαμηλής και μέσης συχνότητας, ενώ τα παθητικά μονωτικά φίλτρα αντιμετωπίζουν παρεμβολές υψηλότερης συχνότητας. Αυτός ο συνδυασμός είναι μετρήσιμα πιο αποτελεσματικός στην εξάλειψη του θορύβου που καταστρέφει το σήμα USB από τις συσκευές που βασίζονται αποκλειστικά στο παθητικό φιλτράρισμα.

Για καλύτερη καταστολή του θορύβου υψηλής συχνότητας, προσθέσαμε στερεούς οργανικούς ημιαγωγούς στο φίλτρο εξόδου του.

Ο θόρυβος διαρροής του iPower X είναι 20 φορές χαμηλότερος από το κανονικό SMPS (100 pf έναντι 2.200 pf).

Σε σύγκριση με το αρχικό iPower:

Εγώ. Η χωρητικότητα εισόδου είναι 50% μεγαλύτερη. 47uf αντί για 33uf.

ii. Η χωρητικότητα εξόδου είναι 150% μεγαλύτερη.

Λειτουργεί με σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή με τροφοδοσία DC και διατίθεται σε 5, 9, 12 και 15 βολτ.

Απλώς ελέγξτε τη σωστή τάση και φύγετε. Καθαρή, ακουστικόφιλη δύναμη.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Είσοδος 100-240VAC (50-60Hz/1,5A)
  • (Η.Β./Η.Π.Α./ΕΕ/ΑΕ εναλλάξιμες ακίδες. Πωλούνται χωριστά)
  • Έξοδος 5V/3.0A, 9V/2.5A, 12V/2.0A, 15V/1.5A
  • Βύσμα εξόδου 3,5×1,35mm; 4,0×1,7mm; 4,8×1,7mm;
  • 5,5×2,1 mm; Βύσμα αντίστροφης πολικότητας 5,5×2,5 mm (Λευκό)
  • Δάπεδο θορύβου ~1uV
  • Διαστάσεις 95 (Μ) 5Ο (Π) 43 (Υ) mm
  • Βάρος 195 g (0,43 λίβρες)
  • Περίοδος εγγύησης 12 μήνες

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,195 κιλά
Dimensions 9,5 × 5 × 4,3 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας