Αφιερώστε λίγο χρόνο με το 99 Neo. Απολαύστε τα μάτια σας με ακουστικά με μαύρη υφή. Χαϊδέψτε τα μαλακά ακουστικά με βούτυρο. Απολαύστε καθαρό, καθαρό ήχο – φυσικό, ισορροπημένο, χωρίς παραμορφώσεις. Αυτό είναι το σύγχρονο ακουστικό hi-fi για να ερωτευτείτε.

Νιώστε την αυτορυθμιζόμενη κεφαλόδεσμη και τα μαλακά, μαλακά μαξιλαράκια αυτιών να στηρίζονται στο κεφάλι σας. Η κεφαλόδεσμος με ελατήριο μαγγανίου από χάλυβα παρέχει ομοιόμορφη πίεση στο κεφάλι σας. Τα μαξιλαράκια αυτιών είναι κατασκευασμένα από αφρό μνήμης μεσαίας πυκνότητας. Έτσι μπορείτε να χαθείτε στη μουσική σας για ώρες. Βρείτε την ευτυχία σας στον ζεστό, φυσικό/ισορροπημένο ήχο.

Με υλικό από χυτό κράμα ψευδάργυρου με ηλεκτρολυμένη επίστρωση, το 99 Neo είναι ένα κλασικό για κάθε μέρα. Και αν χρειαστεί ποτέ να αντικαταστήσετε ένα ανταλλακτικό, είναι πλήρως επισκευήσιμο. Το 99 Neo θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, έτσι οι γενιές πέρα από εσάς μπορούν να το ερωτευτούν επίσης.

Το 99 Neo μοιράζεται την προσπάθεια για ακρίβεια σε κάθε εξάρτημα με τη σειρά Classics. Το υλικό από χυτό κράμα ψευδάργυρου με επιμεταλλωμένη επίστρωση, κεφαλόδεσμο από χάλυβα με ελατήριο μαγγανίου, αφρός μνήμης και μαλακό δέρμα PU είναι υλικά υψηλής ποιότητας που μπορείτε να βρείτε και εδώ. Καθώς το Neo μοιράζεται το DNA των Κλασικών, εγγυόμαστε ότι τα 99 είναι επισκευάσιμα εάν κάποια εξαρτήματα χρειαστεί ποτέ να αντικατασταθούν.

Δυσφορία:
Λύση Meze – Μια κεφαλόδεσμος που παρέχει ομοιόμορφη πίεση για οποιοδήποτε μέγεθος κεφαλής

Ηχομόνωση:
Διάλυμα Meze – με χρήση μαξιλαριών αφρού μνήμης μέσης πυκνότητας

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μέγεθος μορφοτροπέα: 40 mm
  • Απόκριση συχνότητας: 15Hz – 25KHz
  • Ευαισθησία: 103dB στα 1KHz, 1mW
  • Αντίσταση: 26 Ohm
  • Ονομαστική ισχύς εισόδου: 30 mW
  • Μέγιστη ισχύς εισόδου: 50mW
  • Αποσπώμενο καλώδιο Kevlar OFC
  • Βύσμα: 3,5mm επίχρυσο
  • Βάρος: 260 gr (9,2 ουγκιές) χωρίς καλώδια
  • Ωτοασπίδες: ABS Πλαστικό

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,25 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας