Ο μηχανισμός ελέγχου του αέρα BAM έχει αναπτυχθεί περαιτέρω και έχει επιτευχθεί ένα μικρό, απλούστερο προϊόν. Αναπαράγει ολοκληρωμένα τη ζωντανή ατμόσφαιρα της ζωντανής μουσικής.
Ο ειδικός μας μηχανισμός BAM (Balancing Air Movement), ο οποίος βελτιστοποιεί την κίνηση του αέρα στο εσωτερικό του περιβλήματος, έχει ωθήσει την εξέλιξη του σχεδιασμού του σώματος των ακουστικών στο επόμενο επίπεδο με απλούστερη δομή και λεπτότερο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένας ισορροπημένος, φυσικός ήχος που μειώνει τους ανεπιθύμητους σφυριχτούς ήχους υψηλής συχνότητας. Το heaven Ⅳ προσφέρει βαθιά χωρική έκφραση και μια πραγματική ατμόσφαιρα “ζωντανού ήχου”.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Περίβλημα : Ανοξείδωτο ατσάλι γυαλισμένο με καθρέφτη
  • Οδηγός : Οδηγός ισορροπημένου οπλισμού
  • Αντίσταση : 16 Ω
  • Μήκος καλωδίου : 1,2 m
  • Βάρος : 16g
  • Αξεσουάρ : Θήκη μεταφοράς, μαξιλαράκια αυτιών (S/M/L)
  • Χρώματα : Βιολετί, Λευκό, Μαύρο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας