Εξαιρετικά μικρό και ελαφρύ, με τέλεια εφαρμογή και υψηλές ηχομονωτικές ιδιότητες. Τοποθετημένο κοντά στο τύμπανο του χρήστη και όντας εξαιρετικά αεροστεγές, αυτό το μοντέλο προσφέρει υψηλή ανάλυση, ένα τεράστιο ηχητικό στάδιο και καθαρούς μπάσους τόνους.
Φέρνοντας τη μονάδα οδήγησης πιο κοντά στο τύμπανο του αυτιού, επιτυγχάνεται ακόμη πιο ρεαλιστική, ζωντανή ποιότητα ήχου. Για να το πετύχουμε αυτό στο F3100, έχουμε μειώσει σχολαστικά το μέγεθος του περιβλήματος με ένα σχεδιασμό που αποτελείται από
από τα ελάχιστα δυνατά στοιχεία. Το μικροσκοπικό περίβλημα έχει διάμετρο 5,5 mm και είναι φινιρισμένο με
ένα σκληρό ανοδικό φιλμ από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου. Αυτό συμβάλλει επίσης στη μείωση του βάρους. Η μοναδική μέθοδος της Final για τη χρήση οδηγών ισορροπημένου οπλισμού πλήρους φάσματος σε όλα τα μοντέλα αναδημιουργεί ήχους μπάσων με πληρότητα που δεν θα φανταζόσασταν ποτέ από το μέγεθος του περιβλήματος. Το καλώδιο είναι OFC υψηλής καθαρότητας. Το ακουστικό συνοδεύεται από γάντζο για την αποφυγή μικροφωνικών από το καλώδιο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εξαιρετικά μικρός ελαφρύς σχεδιασμός για τέλεια εφαρμογή και υψηλής ποιότητας ηχομόνωση.
  • Υπερστεγανή εφαρμογή κοντά στο τύμπανο για υψηλή ανάλυση και καθαρούς ήχους μπάσων.
  • Περίβλημα: Αλουμίνιο
  • Μονάδα κίνησης: Μαγνητική μονάδα: Οδηγός ισορροπημένου οπλισμού
  • S.P.L.: 106dB
  • Σύνθετη αντίσταση: 42 Ω
  • Μήκος καλωδίου: 1,2m
  • Βάρος: 10g

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας