Φέρνοντας τη μονάδα οδήγησης πιο κοντά στο τύμπανο του αυτιού, επιτυγχάνεται ακόμη πιο ρεαλιστική, ζωντανή ποιότητα ήχου.
Για να το πετύχουμε αυτό στο F4100, μειώσαμε σχολαστικά το μέγεθος του περιβλήματος με έναν σχεδιασμό που αποτελείται από τα ελάχιστα δυνατά στοιχεία. Το μικροσκοπικό περίβλημα έχει διάμετρο 5,5 mm και είναι φινιρισμένο με σκληρή ανοδική μεμβράνη από κράμα αλουμινίου-μαγνησίου. Αυτό συμβάλλει επίσης στη μείωση του βάρους. Η μοναδική μέθοδος της Final για τη χρήση οδηγών ισορροπημένου οπλισμού πλήρους φάσματος σε όλα τα μοντέλα αναδημιουργεί ήχους μπάσων με πληρότητα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε από το μέγεθος του περιβλήματος. Το καλώδιο είναι OFC υψηλής καθαρότητας με αποσπώμενες υποδοχές MMCX.
Το ακουστικό συνοδεύεται από γάντζο για την αποφυγή μικροφωνικών από το καλώδιο. Πρόκειται για ένα από τα περήφανα μοντέλα της final, που υλοποιεί την ποιότητα του ήχου και την ευκολία χρήσης σε υψηλότερη διάσταση. Τείνει να έχει μια ελαφρώς
θερμότερη ποιότητα ήχου από το F7200.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Περίβλημα-Μαύρο αλουμίνιο με φινίρισμα αλουμινίου
  • Οδηγός-ισορροπημένος οπλισμός
  • Σύνδεσμος-MMCX
  • Καλώδιο-Μαύρο OFC
  • Ευαισθησία-106dB
  • Αντίσταση-42Ω
  • Βάρος-12g
  • Μήκος καλωδίου-1.2m

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας