Το R1855DB φέρνει πίσω το παλιό σχεδιασμό σχολείου με την τελευταία τεχνολογία. Είναι ένα ενεργό σύστημα ηχείων 2,0 ράφι που σχεδιάστηκε σε γωνία 10 μοιρών για να κατευθύνει με ακρίβεια τον ήχο σε εσάς στο πολυτελές ξύλινο περίβλημα MDF που προσανατολίζεται για να ελαχιστοποιήσει τον ακουστικό συντονισμό. Η έξοδος subwoofer παράγει ποιοτικό ήχο και απόδοση. Το μπάσο δονεί κάθε δωμάτιο ή χώρο που κατοικεί, δημιουργώντας μια ιδανική ατμόσφαιρα για ψυχαγωγία. Το R1855DB είναι κλασικό και διασκεδαστικό με την τελευταία τεχνολογία Bluetooth που επιτρέπει το Playtime από τηλέφωνα, tablet ή φορητούς υπολογιστές. Όταν σκέφτεστε τους ομιλητές βιβλιοθήκης R1855DB, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η ισορροπία. Η τέλεια ισορροπία της λειτουργίας και του σχεδιασμού. Έρχεται με ένα πλήρως χαρακτηρισμένο τηλεχειριστήριο για το σύνολο των ηχείων ράφι. Ρυθμίστε τις εισόδους ή τις εισόδους διακόπτη, σίγαζαν τα ηχεία και ελέγξτε την αναπαραγωγή συνδεδεμένη με Bluetooth από τα δάχτυλά σας. Ο σχεδιασμός του τηλεχειριστηρίου με τη σύγχρονη κομψή αίσθηση του βάζει τη δύναμη στα χέρια σας. Είναι εύκολο στη χρήση και ταιριάζει ακριβώς στην παλάμη σας χέρι παρέχοντας την απόλυτη άνεση. Ο Edifier σας διευκολύνει με τις απλές απομακρυσμένες εντολές για τους ομιλητές βιβλιοθήκης R1855DB. Οι εισόδους είναι προσβάσιμες με σαφή και συνοπτική λειτουργικότητα που συγχαίρει το εγχειρίδιο. Κάθε πτυχή αυτού του βιβλιοθήκη έχουν σχεδιαστεί με σκοπό. Το περίβλημα μεσαίας πυκνότητας [MDF] μειώνει την παραμόρφωση και ελαχιστοποιεί τον ακουστικό συντονισμό. Η βάση του ηχείου είναι γωνιακή σε κλίση 10 μοιρών για δυναμική ακρίβεια και παράδοση. Ο σχεδιασμός της γωνίας κατευθύνει τον ήχο από τα woofers στα αυτιά σας που παράγουν 70 watts ισορροπημένων μελωδών ποιότητας. Οι ομιλητές βιβλιοθήκης είναι ξεχωρίζουν και στις δύο κατηγορίες στυλ και απόδοσης. Οι οδηγοί ηχείων μεσαίας/woofer των 4 ιντσών δημιουργούν πλούσια χαμηλά. Εν τω μεταξύ, οι μονάδες των τριπλάσια παράγουν σαφή υψηλά επίπεδα. Ένας τέλεια συντονισμένος ομιλητής βιβλιοθήκης για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Η λειτουργικότητα ελέγχου έντασης ήχου και Bluetooth ελέγχεται εύκολα με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται και αναβαθμίζεται. Ο όγκος, το μπάσο και το trebble μπορούν να προσαρμοστούν στο ίδιο το ηχείο.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Απόκριση συχνότητας 60Hz-20kHz συνολική ισχύς ισχύος: RMS 16WX2 + 19WX2
  • Σήμα προς θόρυβο: 85dba
  • Συνολική αρμονική παραμόρφωση: 0.5%
  • ευαισθησία εισόδου: PC: 700 ± 50MV AUX: 550 ± 50mV
  • tweeter: φμπίμπαμ,
  • θόλος 6OHM: 4 “φ116mm
  • Μήκος 6OHM (cm): 44,5 πλάτος (cm): 30,5
  • Ύψος (cm): 19,5 καθαρό βάρος (kg): 7,70 ακαθάριστο βάρος (kg): 16,10 τεμάχια ανά πλαίσιο: 2

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7 κιλά
Dimensions 44,5 × 30,5 × 19,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας