Φυσική ακρόαση μουσικής στα καλύτερά της. Κατά την ανάπτυξη του ERGO, μια εκτεταμένη μελέτη της ανατομίας και των ακουστικών ιδιοτήτων του κεφαλιού και του αυτιού θεωρήθηκε απαραίτητη για τη συνολική διαδικασία σχεδιασμού. Τα σημαντικά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης μηχανικής που η ομάδα σχεδιασμού της TELOS μαζί με την Precide ενσωμάτωσαν στο σχεδιασμό τους είναι: –

Α) Το ακουστικό ERGO στηρίζεται ελαφρά στην κορυφή του κεφαλιού, με το βάρος, μόλις ουγγιές, να κατανέμεται σε μια μεγάλη μη ευαίσθητη επιφάνεια. Αυτό το ελαφρύ βάρος και το μαλακό μαξιλάρι της ζώνης κεφαλής από αφρώδες υλικό έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη απαλλαγή από την πίεση και επιτρέπουν στο τριχωτό της κεφαλής να “αναπνέει” φυσικά.

B) Μια λωρίδα αφρού, στο πίσω μέρος κάθε πάνελ ηχείων, στηρίζεται ελαφρά πίσω από κάθε αυτί. Αυτές δεν έρχονται σε επαφή με τα αυτιά για να προκαλέσουν οποιαδήποτε παραμόρφωση, η οποία θα εμπόδιζε το φυσικό ηχητικό πεδίο που δημιουργείται από τα ηχεία.

C) Τα πάνελ ηχείων είναι στερεωμένα στη σωστή θέση, ώστε να διατηρούνται οι βέλτιστες κάθετες και οριζόντιες γωνίες διασποράς του ήχου.

Δ) Δεδομένου ότι τα πάνελ ηχείων δεν έρχονται σε φυσική επαφή με τα αυτιά, οι ενδιάμεσοι χώροι επιτρέπουν τη ροή φρέσκου αέρα από κάτω από τα αυτιά, γεγονός που αποφεύγει την κόπωση του κεφαλιού, του ιδρώτα και του ακροατή που τόσο συχνά παρατηρείται με τα συμβατικά ακουστικά.

Με τα ακουστικά ERGO, μπορείτε να ακούτε μουσική για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να έχετε συνείδηση ότι φοράτε ακουστικά και χωρίς τη συνήθη κόπωση που συνδέεται με τα συμβατικά ακουστικά. Τα ακουστικά ERGO αναπαράγουν τους ήχους με τρόπο εντελώς διαφορετικό από τα άλλα ακουστικά, χωρίς χρωματισμούς ή παραμορφώσεις, καθαρά και φυσικά.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Απόκριση συχνότητας: 30 Hz – 20 kHz.
  • Ηχητική πίεση: 94 dB.
  • Αρμονική παραμόρφωση:<0.5%
  • Μήκος καλωδίου: <0,5%: +/- 2.8 m.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας