Η πρώτη σειρά SR-Lambda παρουσιάστηκε πριν από 36 χρόνια και έχει εξελιχθεί περαιτέρω σε μια νέα γενιά SR-Lambda με το νέο σχεδιασμένο περίβλημά της – το νέο προηγμένο ηχείο SR-L300 της σειράς Lambda.

ΗΧΗΤΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΚΟΡΥΦΑΊΑΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ

Για το SR-L300 έχει χρησιμοποιηθεί χειροποίητα επιλεγμένο διάφραγμα λεπτού φιλμ καθώς και ανθεκτικά ανοξείδωτα σταθερά ηλεκτρόδια. Έτσι, έχει επιτευχθεί με ισορροπημένο τρόπο πλούσια απόκριση βαθιών μπάσων, λεπτή υψηλή συχνότητα και καταπραϋντική μεσαία περιοχή.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ ΚΕΦΑΛΌΔΕΣΜΟΥ ΤΎΠΟΥ ΟΛΊΣΘΗΣΗΣ

Το συγκρότημα κεφαλόδεσμου (ARC) του SR-L300 είναι εξοπλισμένο με αδιαβάθμητο μηχανισμό ολίσθησης για τη ρύθμιση του ύψους του μαξιλαριού κεφαλής.

ΝΈΟ ΚΑΛΏΔΙΟ ΧΑΜΗΛΉΣ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΣ OFC WIDE

Για τα καλώδια πυρήνα έχει χρησιμοποιηθεί καλώδιο OFC. Ολόκληρο το καλώδιο είναι στη συνέχεια τοποθετημένο σε επίπεδη διαμόρφωση WIDE για να μειωθεί η χωρητικότητα μεταξύ κάθε καλωδίου και να ολοκληρωθεί με την πιο κατάλληλη δομή για την οδήγηση του ηχείου αυτιών.

ΝΈΑ ΜΑΞΙΛΑΡΆΚΙΑ ΑΥΤΙΏΝ ΑΠΌ ΣΥΝΘΕΤΙΚΌ ΔΈΡΜΑ ΥΨΗΛΉΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ

Ο νέος σχεδιασμός των μαξιλαριών αυτιών είναι προσεκτικά κατασκευασμένος με συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας για απόλυτη άνεση για πολύωρη απόλαυση μουσικής καθώς και ηχητική απόδοση.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Απόκριση συχνότητας : 7 – 41.000Hz
  • Χωρητικότητα : 110pF (συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου)
  • Ευαισθησία : 101dB / 100V r.m.s. 1 kHz
  • Τάση πόλωσης : 580V DC
  • Αναγνώριση αριστερού και δεξιού καναλιού : “L” και “R” αναγράφονται στο συγκρότημα τόξου, συνεχής γραμμή (αριστερά) και
  • διακεκομμένη γραμμή (δεξιά) στο καλώδιο
  • Μαξιλαράκια αυτιών : Συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας
  • Καλώδιο : OFC παράλληλο καλώδιο 6 κλώνων, χαμηλής χωρητικότητας ευρύ καλώδιο, 2,5 m πλήρους μήκους
  • Βάρος : 11.4oz χωρίς καλώδιο / 15.8oz με καλώδιο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας