Το Motion® F20 προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια, σαφήνεια και ισχύ σε μια μη επιβλητική επιδαπέδια συσκευασία. Με την απίστευτη τριπλέτα του Gen2 FMT με μεσαία συχνότητα από υφαντό γυαλί και διπλούς οδηγούς μπάσων αλουμινίου 6,5″, είναι καλά εξοπλισμένο για να πάρει τη θέση του σε κάθε οικιακό θέατρο ή εγκατάσταση 2 καναλιών. Προσφέροντας μεγαλύτερη επέκταση και δυναμική των μπάσων σε σχέση με το μικρότερο αδελφάκι του, το Motion® F20 αποτελεί το ιδανικό σημείο για όσους εξισορροπούν την απόδοση και το μέγεθος.

Χαρακτηριστικά

Αναδιπλούμενο τουίτερ Motion® Gen2 Obsidian
Η χαρακτηριστική μας τεχνολογία του τουίτερ λεπτού υμενίου μόλις έγινε καλύτερη. Με μια αναβαθμισμένη δομή μοτέρ, το πιο πρόσφατο FMT Gen2 παρέχει υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη παραμόρφωση από ποτέ.

Κυματοδηγός Folded Motion®
Μετά από εκτεταμένη αξιολόγηση σχεδόν 50 επιλογών σχεδιασμού, το προφίλ του κυματοδηγού Folded Motion® επιλέχθηκε σχολαστικά για να ευθυγραμμιστεί αρμονικά με τη διασπορά των οδηγών μεσαίων συχνοτήτων, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της απόδοσης. Ο κυματοδηγός εγγυάται σταθερή ποιότητα ήχου ανεξάρτητα από τη θέση του ακροατή και ελαχιστοποιεί τις ανεπιθύμητες ανακλάσεις του χώρου. Ο σωστός σχεδιασμός του κυματοδηγού είναι ζωτικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στον έλεγχο του μοτίβου διασποράς του ήχου, διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή του ήχου στην περιοχή ακρόασης και οδηγώντας στη βέλτιστη ποιότητα ήχου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τουίτερ 1″ x 1,4″ Gen2 Obsidian Folded Motion® με προσαρμοσμένο κυματοδηγό
 • Μέση περιοχή 5-1/2″ με κώνο από υφαντό υαλοβάμβακα και χυτό καλάθι από πολυμερές
 • διπλά γούφερ 6-1/2″ με κώνο αλουμινίου και καλάθια από χυτό πολυμερές
 • bass-reflex (ported) περίβλημα με θύρα κάτω βολής
 • απόκριση συχνότητας:: 35-25.000 Hz
 • αναβαθμισμένο δίκτυο crossover McCracken-Vojtko
 • ευαισθησία: 92 dB
 • ονομαστική σύνθετη αντίσταση: 4 ohms
 • συνιστώμενη ισχύς ενισχυτή: 20-300 Watt
 • αφαιρούμενες μαγνητικές γρίλιες
 • πλήρως ρυθμιζόμενα αντικραδασμικά πόδια F.A.S.T.
 • οι διπλοί ακροδέκτες ηχείων πέντε δρόμων επιτρέπουν τη διπλή ενίσχυση ή τη διπλή καλωδίωση

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 23 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας