Σχεδιασμός: AMAZON A.M.T. One αποτελεί από κάθε άποψη ένα από τα πιο ασυνήθιστα και ταυτόχρονα εξαίσια ηχεία 2 δρόμων που διατίθενται σήμερα. Ο απλός, αλλά κομψός σχεδιασμός του βασίζεται στη δοκιμασμένη σχεδιαστική αρχή “η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία”. Ο σχεδιασμός ανοικτού διαφράγματος του ηχείου (αποτελείται απλώς από ένα ακουστικό διάφραγμα που συγκρατεί τους μετατροπείς και ένα άκαμπτο πλαίσιο που απαιτείται για στατικούς λόγους) δεν χρησιμοποιεί καθόλου συζευγμένο περίβλημα, αποφεύγοντας έτσι κάθε ανεπιθύμητη ηχητική παρενέργεια που συνήθως συνδέεται με αυτό, γεγονός που με τη σειρά του προσδίδει εντυπωσιακή ζωντάνια και εκπληκτική δυναμική στην ηχητική αναπαραγωγή, εντελώς απαλλαγμένη από κάθε “κουτιού”. Πειραματιζόμενοι με την τοποθέτηση του ηχείου στο δωμάτιο, μπορείτε επίσης να επηρεάσετε την ακουστική απόκριση του δωματίου όσον αφορά τους κρίσιμους τρόπους λειτουργίας, λόγω του διπολικού σχεδιασμού του ηχείου.

Τεχνολογία: Το μυστικό έγκειται στο συνδυασμό ενός μετασχηματιστή Air Motion Transformer (A.M.T.) ευρείας εμβέλειας για τις υψηλές συχνότητες με ένα εξαιρετικά γρήγορο, μικρής διαδρομής κωνικό οδηγό 15″ για τις χαμηλές συχνότητες, με αποτέλεσμα μια ζωντανή και απρόσκοπτη ηχητική αναπαραγωγή μέχρι τις χαμηλότερες οκτάβες. Η τεχνολογία φίλτρων που αναπτύχθηκε ειδικά από την AMAZON επιτρέπει μια χαμηλή συχνότητα διέλευσης μόλις 700Hz για το A.M.T., ενώ ελαχιστοποιεί τον αριθμό των στοιχείων στη διαδρομή σήματος, έτσι ώστε η απόδοση ολόκληρου του συστήματος να ανέρχεται σε περισσότερα από 92dB.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ύψος: 1330 mm
  • Πλάτος: 440 mm
  • Βάθος (πάνω): 440 mm: 90 mm
  • Απαιτούμενος χώρος: 495 x 320 mm
  • Ευαισθησία (1W/1m): 92dB
  • Συνιστώμενη ισχύς: 25-300 W
  • Σύνθετη αντίσταση: 4 Ohm
  • Απόκριση συχνότητας: 24 kHz
  • Βάρος: 39 kg
  • Καπλαμάδες: – Καρυδιά – Makassar Fineline

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 40 κιλά
Dimensions 90 × 440 × 1330 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας