Η σειρά Borea, κληρονόμος των τεχνολογικών καινοτομιών του Esprit Ez, ενσωματώνει επίσης έναν οδηγό μεσαίων συχνοτήτων με μεμβράνη κατασκευασμένη από 100% φυσικό χαρτί κυτταρίνης, χωρίς καμία επιφανειακή επεξεργασία. Αυτή η χάρτινη μεμβράνη, μοναδική στην TRIANGLE, αποφεύγει κάθε χρωματισμό των ενδιάμεσων συχνοτήτων και μεταφέρει τις φωνές με εκπληκτικό ρεαλισμό και τονικότητα.

Σε μια συνεχή επιδίωξη της τελειότητας, το προφίλ του κώνου επανασχεδιάστηκε επίσης για να βελτιώσει την ακαμψία και τώρα παρέχει μια εκτεταμένη απόκριση συχνότητας.

Στο τρίποδο stander δαπέδου, ο οδηγός μεσαίων συχνοτήτων ενσωματώνει μια μικρή πτύχωση περιφερειακής ανάρτησης μικρής διαδρομής, για την οποία είναι γνωστή η Triangle. Πολύ άκαμπτη και τέλεια προσαρμοσμένη στον οδηγό με ανάρτηση μικρής διαδρομής, επιτρέπει τον τέλειο έλεγχο της κίνησης των κινούμενων στοιχείων, εξασφαλίζοντας έτσι φωνητικά με φυσικό ήχο.

Χτυπητές, ισχυρές και ακριβείς χαμηλές συχνότητες

Η αποστολή των μηχανικών της TRIANGLE είναι να προσφέρουν έναν πλούσιο και δυναμικό ήχο στις χαμηλές συχνότητες, τονίζοντας τον ρυθμό χωρίς ποτέ να παραμορφώνουν τη μουσική. Οι ελεγχόμενες χαμηλές συχνότητες είναι μια συνεχής αναζήτηση. Ανταποκρινόμενη στη φήμη της, η TRIANGLE εστιάζει σε γρήγορους και ακριβείς οδηγούς, με μεγάλους κινητήρες, οι οποίοι φιλοξενούνται σε βελτιστοποιημένες καμπίνες. Ο αντίκτυπος εξαφανίζεται το ίδιο γρήγορα όπως έφτασε, για μια απόλυτα ελεγχόμενη ρυθμική αναπαραγωγή.

Για να το επιτύχει αυτό, η TRIANGLE έχει επιλέξει μεμβράνες από υαλοβάμβακα με εξαιρετική δονητική συμπεριφορά. Η ακαμψία τους επιτρέπει την έντονη αναπαραγωγή κάθε κρούσης, αφήνοντας παράλληλα χώρο για τη φωνητική περιοχή, διατηρώντας έτσι έναν αέρινο ήχο.

ΣΥΣΤΗΜΑ DVAS
ΟΥΔΕΤΕΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΌΤΗΤΑ ΉΧΟΥ

Έχει πραγματοποιηθεί σημαντική έρευνα για τη μείωση των εσωτερικών δονήσεων στην καμπίνα. Χωρίς προηγούμενο σε ηχεία αυτής της κατηγορίας, όλα τα μοντέλα της σειράς Borea διαθέτουν διάτρητα εσωτερικά πάνελ από αφρό MDF & EVA, σκληραίνοντας έτσι τον συνδυασμό μορφοτροπέα/κασετίνα.

Αυτή η καινοτόμος ιδέα όχι μόνο μειώνει τη δονητική συμπεριφορά της δομής, αλλά και απορροφά τους κραδασμούς που δημιουργούνται από την κίνηση των οδηγών μπάσων. Αυτό το ιδιόκτητο σύστημα που είναι μοναδικό στην TRIANGLE ονομάζεται DVAS (*Driver Vibration Absorption System).

Στο άκρο κάθε εσωτερικής ενίσχυσης, μια φλάντζα από αφρό EVA υψηλής πυκνότητας εξασφαλίζει την επαφή μεταξύ του μοτέρ του μορφοτροπέα και της ενίσχυσης. Οι δονήσεις του οδηγού που δημιουργούνται από την ανάρτηση της μεμβράνης μετριάζονται σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα η τελευταία να μεταδίδει χαμηλή υπολειπόμενη δόνηση στο περίβλημα.

Το σύστημα DVAS μειώνει σημαντικά τους κραδασμούς του ηχείου και ενισχύει την έννοια της ουδετερότητας και της καθαρότητας κατά την ακρόαση. Έχει ως αποτέλεσμα μια καλύτερη εμπειρία ακρόασης χωρίς χρωματισμούς ή θόρυβο δομής.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αριθμός οδηγών3
  • Αριθμός δρόμων2,5
  • Ευαισθησία91 dB/W/m
  • Εύρος συχνοτήτων44 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
  • Διαχείριση ισχύος120 W
  • Ονομαστική σύνθετη αντίσταση8 Ω
  • Ελάχιστη σύνθετη αντίσταση5 Ω
  • Διαστάσεις290 x 405 x 1065 mm
  • Βάρος17,35 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 18 κιλά
Dimensions 29 × 40,5 × 106,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας