Το επιδαπέδιο ηχείο BR08, εμπνευσμένο από το εμβληματικό ηχείο Antal, ήταν το μοντέλο αναφοράς σε όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού της σειράς Borea. Κομψό ηχείο δαπέδου τριών δρόμων με 4 μετατροπείς, είναι ένα από τα πιο εκτιμώμενα μοντέλα υψηλής πιστότητας.

Ενσωματώνει ένα νέο τουίτερ με μεταξωτό θόλο EFS 25mm, ένα νέο μεσαίο ηχείο 16cm με ολοκαίνουργιο προφίλ, βασισμένο στην έρευνα για το φυσικό χαρτί κυτταρίνης που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως στο Esprit Ez και δύο νέους οδηγούς μπάσου 16cm από υαλοβάμβακα.

Η διαμόρφωση τριών δρόμων διαχέει όλες τις συχνότητες χωρίς παρεμβολές μεταξύ των μετατροπέων, παράγοντας ακριβείς φωνές και όργανα.

ΜΙΑ ΔΙΆΧΥΣΗ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΔΩΜΆΤΙΟ

Το τουίτερ της σειράς Borea είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα νέας γενιάς που ονομάζεται EFS* (Efficient Flow System).

Βασίζεται στη σύνδεση ενός μεταξωτού θόλου 25 mm, γνωστού για την ουδετερότητά του, με ένα βύσμα φάσης που αναπτύχθηκε ειδικά για την ομογενοποίηση της διάχυσης υψηλών συχνοτήτων. Αυτό το σύστημα μειώνει σημαντικά την κατευθυντικότητα, ανεξάρτητα από τη θέση ακρόασης στο δωμάτιο.

Ο θόλος τοποθετείται στο εσωτερικό της μερικής φόρτισης του κέρατος, μειώνοντας τις ανακλάσεις και επιτρέποντας την καθαρή αναπαραγωγή των υψηλών συχνοτήτων. Αυτός ο μορφοτροπέας τροφοδοτείται από ένα μοτέρ νεοδυμίου που παράγει υψηλή μαγνητική ισχύ σε συμπαγές μέγεθος. Συνδέεται με ένα σύστημα ψύξης, εξασφαλίζοντας καλύτερη διαχείριση ισχύος.

Αυτό το ηχείο δαπέδου θα ταιριάξει τέλεια σε χώρους που κυμαίνονται από 20 έως 40m2

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αριθμός οδηγών 4
  • Αριθμός τρόπων 3
  • Ευαισθησία 92 dB/W/m
  • Εύρος συχνοτήτων 40 Hz – 22 KHz (+/- 3 dB)
  • Διαχείριση ισχύος 150 W
  • Ονομαστική αντίσταση 8 Ω
  • Ελάχιστη αντίσταση 3 Ω
  • Διαστάσεις 206 x 314 x 1020
  • Βάρος 23,75 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 24 κιλά
Dimensions 20,6 × 31,4 × 102 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας