Το επιδαπέδιο ηχείο DALI OBERON 7 είναι μια αληθινή βιτρίνα ιδεών, παραδόσεων και εφευρέσεων DALI – όλα τυλιγμένα σε κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Επαναπροσδιορίζει ό,τι είναι δυνατό, τόσο στην ποιότητα ήχου όσο και στην οπτική σχεδίαση, στο εύρος τιμών του. Τα δύο γούφερ 7″ και ένα υπερελαφρύ τουίτερ με μαλακό θόλο 29 mm προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά μπάσα και απόδοση σε μεγάλο χώρο. Παρά το μέγεθός του, αυτό το ηχείο είναι εκπληκτικά λεπτό και θα εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να αποδίδει οποιοδήποτε στυλ μουσικής φυσικά και όμοιος με ζωντανό.

Αυτό, σε συνδυασμό με το μεγάλο αλλά κομψό ντουλάπι, προσφέρει τα καλύτερα δυνατά μπάσα και απόδοση σε μεγάλο δωμάτιο. Παρά το μέγεθός του, αυτό το ηχείο είναι εκπληκτικά λεπτό και θα εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να αποδίδει οποιοδήποτε στυλ μουσικής φυσικά και ρεαλιστικό ακόμα και σε χαμηλότερες εντάσεις. Αυτό κάνει το OBERON 7 τέλειο για σχεδόν οποιαδήποτε ρύθμιση ήχου και οποιοδήποτε στυλ μουσικής ή ταινίας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων (Hz, +/-3db) 36-26.000
  • Ευαισθησία (db, 2,83V/1m) 88,5
  • BL Ονομαστική σύνθετη αντίσταση (Ωμ) 6
  • Τύπος καμπίνας: Bass Reflex  Τοποθέτηση: Δαπέδου
  • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτού:(watts) 30-180
  • Tweeter: 1 θόλου 29mm
  • Γούφερ / Μεσαίας εμβέλειας (ίντσες) 2 x 7”
  • Διαστάσεις (mm Υ x Π x Β) 1015 x 200 x 340
  • Βάρος (Kg) 14,8

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 30 κιλά
Dimensions 340 × 200 × 1015 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας