Αυτό το νέο μεγάφωνο καταλαμβάνει έναν αποφασιστικά vintage αισθητικό κώδικα κάτω από ένα ακόμη πιο συμπαγές, πιο διακριτικό και εξίσου κομψό σχήμα πέρα από την αισθητική του, εξακολουθεί να είναι η μουσικότητά του που έρχεται πρώτη.

Αυτό το συμπαγές μεγάφωνο 3 κατευθύνσεων, ρυθμισμένο σε σχεδίαση αντανακλαστικών μπάσων, με θύρα που ανοίγει μπροστά, επωφελείται από ένα νέο γούφερ κυτταρίνης διαμέτρου 8 ιντσών που προέρχεται από το γούφερ 12 ιντσών του XLS 15. Οι άλλες μονάδες μετάδοσης κίνησης είναι πανομοιότυπες, συγκεκριμένα, νέο μεσαίο θόλο με επεξεργασία 2,2 ιντσών που καλύπτει σχεδόν τρεις οκτάβες και τέλος ένα tweeter με μεταξωτό θόλο 0,87 ιντσών μειώθηκε από το διάσημο tweeter από το ναυαρχίδα μας της σειράς Prestige Facet.

Ένα λεπτό πλάτος 2dB σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα επίπεδα μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων ανάλογα με την αίθουσα ακρόασης ή την ακουστική σας συνάφεια.

Επιπλέον, μπορεί να τοποθετηθεί μια προαιρετική μεταλλική βάση με κλίση 5° (Elipson Heritage XLS Stand 1) για τέλεια ακουστική φάση και η οποία ανυψώνει αυτό το ηχείο κατά 22 cm επιπλέον αυτής της κλίσης.

Η ταχύτητα και ο έλεγχος των μπάσων, ο ορισμός και η ανακούφιση του μεσαίου εύρους, η λεπτότητα και η επέκταση των υψηλών συχνοτήτων χαρακτηρίζουν την ηχητική απόλαυση αυτού του ηχείου Elipson Heritage XLS11.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Τύπος: Συμπαγές μεγάφωνο – 3 δρόμων – Bass – reflex
 • Θύρα : Flared – μπροστινή θύρα – Συντονισμένη Συχν.: 37 Hz
 • Ισχύς: 130 W RMS
 • Mid-bass : 8” πολτός κυτταρίνης Midrange : 2,2” επικαλυμμένος θόλος
 • Tweeter : 0,87” μεταξωτός θόλος
 • Crossover – Fc : 850 & 5000 Hz – 12dB/12dB-12dB/18dB
 • Απόκριση συχνότητας (+/- 3dB) : 45-25 000 Hz
 • Έλεγχος στάθμης τουίτερ & μεσαίου επιπέδου & μπροστινή πλάκα : – 1 dB / 0 dB (Ref) / + 1 dB
 • Προτεινόμενος ενισχυτής ισχύος : 50 – 150 W
 • Ευαισθησία: 90 dB / 1W / 1m
 • Αντίσταση: 6 Ohms (ελάχ. 3 Ohm @2400 Hz)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 17 κιλά
Dimensions 32 × 27 × 56 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας