Το επιδαπέδιο ηχείο DALI OBERON 7 είναι μια πραγματική βιτρίνα των ιδεών, των παραδόσεων και των εφευρέσεων της DALI – όλα τυλιγμένα σε ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Επαναπροσδιορίζει τι είναι δυνατό, τόσο στην ποιότητα ήχου όσο και στον οπτικό σχεδιασμό, στην κατηγορία τιμής του. Τα δύο γούφερ 7″ και ένα υπερμεγέθες τουίτερ 29 mm με εξαιρετικά ελαφρύ μαλακό θόλο αποδίδουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε βαθιά μπάσα και απόδοση σε μεγάλο χώρο. Παρά το μέγεθός του, αυτό το ηχείο είναι εκπληκτικά λεπτό και θα εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να αποδίδει οποιοδήποτε μουσικό στυλ με φυσικότητα και ζωντάνια.

Αυτό, σε συνδυασμό με το μεγάλο αλλά κομψό περίβλημα, προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε βαθιά μπάσα και επιδόσεις μεγάλων χώρων. Παρά το μέγεθός του, αυτό το ηχείο είναι εκπληκτικά λεπτό και θα εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να αποδίδει οποιοδήποτε μουσικό στυλ φυσικά και ζωντανά, ακόμη και σε χαμηλότερες εντάσεις. Αυτό καθιστά το OBERON 7 ιδανικό για σχεδόν κάθε ρύθμιση ήχου και για κάθε στυλ μουσικής ή ταινίας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Frequency range (Hz, +/-3db) 36-26.000
  • Sensitivity (db, 2,83V/1m) 88,5
  • BL Nominal Impedance (Ohm) 6
  • Τύπος καμπίνας: Bass Reflex Τοποθέτηση: Δαπέδου
  • Συνιστώμενη ισχύς ενισχυτού:(watts) 30-180
  • Tweeter: 1 θόλου 29mm
  • Woofer / Mid-range (inches) 2 x 7”
  • Διαστάσεις (mm Υ x Π x Β) 1015 x 200 x 340
  • Βάρος (Kg) 14,8

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 30 κιλά
Dimensions 340 × 200 × 1015 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας