Το νέο πρότυπο
Δεν είναι τυχαίο ότι το SA ranger master έχει σχήμα διακριτικού θαυμαστικού. Υποτίθεται ότι σας θυμίζει τη χαρά της προσωπικής εμπειρίας της μουσικής και των ταινιών.
Το SA ranger master απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να εμπνέονται από κορυφαία ψυχαγωγία στο σπίτι τους. Όταν κλείνετε την πόρτα σας, αποκλείοντας τον ταραχώδη έξω κόσμο, το SA ranger master είναι ανοιχτό σε κάθε είδους μουσική εμπειρία: ροκ, ποπ, τζαζ, κλασική μουσική ή ό,τι άλλο σας αρέσει. Μπορείτε να παίζετε απαλή μουσική υπόκρουση ή να την εκτοξεύετε σε υψηλή ένταση για ώρες. Μπορείτε να κινείστε ή να κάθεστε. Όπου κι αν πάτε, θα βιώσετε ομοιόμορφη και πιστά αναπαραγόμενη ποιότητα ήχου. Το SA ranger master μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στον οικιακό κινηματογράφο σας και θα σας πείσει ότι αξίζει να ξοδέψετε χρόνο για να κακομάθετε τον εαυτό σας με εμπειρίες μεγάλης κλίμακας.
Το Master είναι ανώτερο
Το SA ranger master περιέχει τα αποτελέσματα των εξελίξεων που επέφερε η εξέλιξη του αρχικού SA ranger. Χρησιμοποιούνται εντελώς νέες προσεγγίσεις στην ανάπτυξη της ακουστικής και των ηλεκτρονικών και το SA ranger master είναι το πρώτο ηχείο του είδους του.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διαστάσεις (ΜxΠxΒ) cm: 13 x 116 x 32
  • Συνιστώμενος ενισχυτής: τουλάχιστον 70 Watt
  • Συνιστώμενη τοποθέτηση: δάπεδο, 10-30 cm από τον πίσω τοίχο
  • Φινίρισμα: λευκό σατινέ, μαύρο γυαλιστερό, μαύρη τέφρα
  • Χειρισμός ισχύος: 300 Watt
  • Εύρος συχνοτήτων +/-1,5 dB: 40-35.000 Hz
  • Σύνθετη αντίσταση: 4-8 ohms

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 40 κιλά
Dimensions 13 × 32 × 116 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας