Σχεδιασμένο για να υπερέχει σε μια εγκατάσταση ήχου surround, αυτό το ηχείο χρησιμεύει ως άγκυρα του οικιακού σας κινηματογράφου, παρέχοντας ευκρινείς, καθαρούς διαλόγους και εξασφαλίζοντας απρόσκοπτες ηχητικές μεταβάσεις μεταξύ των μπροστινών και των πίσω καναλιών. Σε συνδυασμό με τα μπροστινά και τα πίσω κανάλια, δημιουργεί μια συμφωνία ήχου που σας περιβάλλει, μετατρέποντας τις ταινίες σε αριστουργήματα και τα παιχνίδια σε μια καθηλωτική πραγματικότητα.

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής, αυτά τα ηχεία παρέχουν πλούσιο, λεπτομερή ήχο που ξεπερνά την τιμή τους. Οι προσαρμοσμένοι οδηγοί εξασφαλίζουν ότι θα έχετε κάθε δυνατή απόδοση για τα χρήματά σας. Ένα στιβαρό μπροστινό διάφραγμα μειώνει τους κραδασμούς, παρέχοντας έναν ήχο που είναι τόσο σταθερός όσο και συγκλονιστικός, και οι επιχρυσωμένοι ακροδέκτες εγγυώνται διαρκή ποιότητα, κάνοντας κάθε ρυθμό να χτυπάει στο σπίτι, κάθε φορά.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μπάσα/Μέση περιοχή 2 x 4″
  • Εύρος συχνοτήτων 70-20.000 Hz
  • Αντίσταση 4 ohm Ευαισθησία 86 dB
  • Ακροδέκτες επιχρυσωμένοιΣυνδέσεις που περιλαμβάνονται
  • Μπροστινά καλύμματα (μαγνητικά), λαστιχένια πόδια
  • Φινίρισμα Μαύρο, Λευκό, Καρυδιά (PVC)
  • Διαστάσεις (ΠxΥxΒ)43 x 13.9 x 16.1 cm

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 3 κιλά
Dimensions 43 × 16,1 × 16113,9 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας