Ο R35 είναι ο πιο εξελιγμένος και ικανός προενισχυτής φωνοφωνικής MM/MC, παρέχοντας την ιδανική διεπαφή μεταξύ της εξόδου χαμηλής στάθμης ενός κινούμενου μαγνήτη ή της κασέτας phono κινούμενου πηνίου και των εισόδων σε επίπεδο γραμμής του συστήματος hi-fi σας, είτε RCA είτε XLR.

Τεχνολογία

Ο προενισχυτής phono R35 MM/MC έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει με ειλικρινή πιστότητα το ευαίσθητο σήμα ακόμη και από την κασέτα phono με τη χαμηλότερη απόδοση.

Η σχεδίαση έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε όλα τα εξαρτήματα να λειτουργούν με συμπάθεια, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρως απομονωμένου τροφοδοτικού, επιτρέποντας στα εξαιρετικά ευαίσθητα εξαρτήματα σήματος να λειτουργούν σε περιβάλλον χωρίς θόρυβο για ανώτερη απόδοση, με αποτέλεσμα καθαρότερο ήχο και μεγαλύτερη πιστότητα. Το R35 διαθέτει ρυθμιζόμενο κέρδος για την ενίσχυση του σήματος από σχεδόν οποιονδήποτε κινούμενο μαγνήτη ή κινούμενο πηνίο phono cartridge, και ένα πολύ ευρύ φάσμα ρυθμίσεων εισόδου που επιτρέπουν την ιδανική αντιστοίχιση κασέτας και συστήματος.

Η εμφάνιση και η αίσθηση της Σκανδιναβίας

Πιστεύουμε ότι κάθε πτυχή των προϊόντων μας – η εμφάνιση τους, η ικανοποιητική αίσθηση των χειριστηρίων – συμβάλλει στη συνολική εμπειρία ζωής με την Primare. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα Primare αποπνέουν τα χαρακτηριστικά του σκανδιναβικού σχεδιασμού – απλά, κομψά σχέδια, με προσιτή και κατανοητή λειτουργικότητα.
Ένα παράδειγμα αυτού είναι το κουμπί αναμονής που τοποθετείται διακριτά μέσα στο λογότυπο Primare στην πρόσοψη των μοντέλων R15, R35 και A35.2 – ή όπως λέμε lagom, ούτε πολύ ούτε πολύ λίγο, όλα σε ισορροπία, αναλογία και αρμονία.

Αρθρωτή Σχεδίαση και Κατασκευή Συστήματος

Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να προσφέρουμε σπονδυλωτές μονάδες όποτε είναι δυνατόν, προκειμένου να έχουμε ακριβώς τα σωστά χαρακτηριστικά, τόσο τώρα όσο και για το μέλλον. Η αρθρωτή σχεδίαση εμφανίζεται στους ενσωματωμένους αρθρωτούς ενισχυτές I25 και I35, καθώς και στον αρθρωτό προενισχυτή PRE35, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν με τις μονάδες DAC και Prisma, καθώς και με τη συσκευή αναπαραγωγής CD35 που μπορεί να προσθέσει τη μονάδα Prisma είτε στο την ώρα της αγοράς ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια προσεκτικά μελετημένη σειρά μοντέλων και διαμορφώσεων, προκειμένου να επιτρέψουμε την επιλογή συσκευής που ταιριάζει καλύτερα σε οποιαδήποτε ανάγκη συστήματος. Για παράδειγμα, ένα CD35 με εγκατεστημένη μονάδα Prisma μπορεί να συνδυαστεί με έναν ενσωματωμένο ενισχυτή I35, επιτρέποντας τον διαχωρισμό αναλογικών και ψηφιακών σταδίων. Εναλλακτικά, ένα I35 με εγκατεστημένες μονάδες DAC και Prisma μπορεί να συνδυαστεί με μια μεταφορά CD DD35, επιτρέποντας την αναπαραγωγή σε πολλούς χώρους και σε πολλές ζώνες κάθε εισόδου, είτε αναλογικής είτε ψηφιακής πηγής.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Κινούμενο πηνίο MM/MC και κινούμενος μαγνήτης
  • Ρύθμιση απολαβής έως 50db MM και 76db MC
  • Χωρητικότητα και αντίσταση ρύθμισης φορτίου
  • RCA1 x είσοδος στερεοφωνικού ζεύγους
  • Έξοδος ζεύγους στερεοφωνικού RCA1 x
  • Έξοδος ζεύγους στερεοφωνικού XLR1 x
  • Διαστάσεις 430x384x92mm (WHD)
  • Βάρος 9,5 Kg
  • Φινιρίσματα μαύρο ή τιτάνι

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6,6 κιλά
Dimensions 24,7 × 19 × 28,6 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας