Το Triangle Plaisir Kari Black είναι ένα ηχείο bass reflex 2,5 τρόπων, τοποθετημένο με δύο οδηγούς 5,25 ιντσών και ένα τουίτερ με θόλο τιτανίου. Εξοπλισμένο με τη διάσημη μεσαία συχνότητα της TRIANGLE από χάρτινη μεμβράνη και μικρή πλισέ ανάρτηση, το PLAISIR Kari προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες και ακρίβεια σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το γούφερ ενσωματώνει ανάρτηση από καουτσούκ μισού ρολού και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, με αποτέλεσμα ένα γενναιόδωρο και δυναμικό μπάσο.
Χάρη στην ευαισθησία 90 dB/W το ηχείο μπορεί να συνδυαστεί με ενισχυτή χαμηλής ισχύος και να εξακολουθεί να παρέχει ηχητική πίεση, δυναμική και λεπτομέρεια.

Το TZ209P αναπτύσσει έναν μαγνήτη νεοδυμίου σε συνδυασμό με έναν θόλο τιτανίου 25 mm, που φημίζεται για την καθαρότητα και την ταχύτητά του. Αυτό το τουίτερ είναι αφιερωμένο στις υψηλές συχνότητες από 3-24 kHz. Ενσωματώνει ένα σύστημα ελέγχου φάσης, το οποίο μειώνει επίσης την παραμόρφωση και βελτιώνει την κατευθυντικότητα. Μια γρίλια καλύπτει τον θόλο, προκειμένου να προστατεύεται ο οδηγός.

Η Triangle φημίζεται για τους οδηγούς μεσαίων συχνοτήτων με περιφερειακή ανάρτηση μικρής διαδρομής με μικρή πτύχωση και όλα τα μοντέλα της σειράς ενσωματώνουν αυτή την τυπολογία. Η Triangle προτιμά αυτή την τεχνολογία τα τελευταία 35 χρόνια λόγω της αποτελεσματικότητάς της στις μεσαίες συχνότητες, κυρίως στη φωνητική περιοχή μεταξύ 300 Hz και 3 KHz. Η μεμβράνη κυτταρίνης είναι γνωστή για την ουδετερότητα και τις μουσικές της ιδιότητες. Κατά την ακρόαση των φωνών, οι τραγουδιστές μοιάζουν να στέκονται μπροστά σας. Δεν ακούτε τη μουσική, αλλά ζείτε τη μουσική.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τύπος Bass Reflex
  • Τρόποι 3
  • Ευαισθησία (dB/W/m) 90
  • Εύρος ζώνης (+3dB Hz – kHz) 45-24
  • Χειρισμός ισχύος (W Rms) 100
  • Ονομαστική σύνθετη αντίσταση (Ω) 6
  • Ελάχιστη σύνθετη αντίσταση (Ω) 4
  • Διαστάσεις θαλάμου (mm) 965x188x275
  • Καθαρό βάρος (kg) 14,2

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 15 κιλά
Dimensions 27,5 × 18,8 × 96,5 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας