Η ηχητική σκηνή ανθίζει για να ανοίξει μια τρισδιάστατη εικόνα φυσικού, χωρικού ήχου.

Σχεδιασμένο για ηχεία δαπέδου με βάρος έως 120 λίβρες ή 54 κιλά, το GAIA II θα παρέχει περισσότερο άνοιγμα και ευκρίνεια, ενώ θα μειώνει το δομικό θόρυβο.

Τα βέλτιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την εγκατάσταση των απομονωτών GAIA με το λογότυπο στραμμένο στη θέση ακρόασης ή περιστρεφόμενο κατά 180 μοίρες, για να ευθυγραμμιστούν οι απομονωτές με τις κινητήριες δυνάμεις του ηχείου. Ανασηκώστε και τοποθετήστε τα ηχεία στη θέση τους καθώς οι κάτω απομονωτές GAIA θα προσκολληθούν στην επιφάνεια στήριξης.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα GAIA είναι περασμένα στη βάση του ηχείου ή του υπογούφερ για να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες αιχμές ή πόδια. Η τοποθέτηση του GAIA στη βάση του ηχείου δημιουργεί μια ισχυρή σύνδεση με το ηχείο. Με το πάνω μέρος του περιβλήματος GAIA συνδεδεμένο με το ηχείο και το κάτω μέρος του GAIA συνδεδεμένο με την επιφάνεια στήριξης, όλη η ενέργεια διαχειρίζεται στη συνέχεια ο εσωτερικός απομονωτής του GAIA. Το GAIA II περιλαμβάνει προσαρμογείς σπειρώματος για μεγέθη M6-1.0, M8- 1,25 και ¼”-20. Διατίθενται εναλλακτικοί προσαρμογείς μεγέθους νήματος κατόπιν αιτήματος μέσω των διανομέων IsoAcoustics.
Σχεδιασμένο για επιδαπέδια ηχεία και υπογούφερ με μέγιστο βάρος 120 λίβρες (54 κιλά).
Σχεδιασμένα για να διατηρούν σταθερή στήριξη στο χαλί, τα προαιρετικά Carpet Spikes συνεργάζονται με τους απομονωτές GAIA II για να παρέχουν βελτιωμένη απόδοση σε παχύτερο χαλί με πασσάλους και χαλί με κάτω μαξιλαράκια.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας