mmf-3.3 Πικάπ

Το πρώτο μας βασικό τραπέζι που χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία διπλής πλίνθου!

Εστίαση στα εξαρτήματα

Το τραπέζι με ιμάντα 3 ταχυτήτων αναπτύχθηκε για όσους αναζητούν ένα απόλυτα ταιριαστό σύνολο χαρακτηριστικών με ασυμβίβαστη εστίαση στην απόδοση ήχου.

Το Ολοκληρωμένο Πακέτο

Το mmf-3.3 συνοδεύεται από τόνεο βραχίονα και τοποθετημένη κασέτα Ortofon 2M Red με ακρίβεια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το πρώτο μας τραπέζι εισαγωγικού επιπέδου που χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία διπλής πλίνθου που προέρχεται από το music hall. Το mmf-3.3 ενσαρκώνει το αποκορύφωμα πάνω από 30 χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και το πιο σημαντικό από όλα, ακρόασης.

Το τραπέζι με ιμάντα 3 ταχυτήτων αναπτύχθηκε για όσους αναζητούν ένα απόλυτα ταιριαστό σύνολο χαρακτηριστικών με ασυμβίβαστη εστίαση στην απόδοση ήχου. Το 3.3 είναι κατασκευασμένο με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και συνοδεύεται από τον βραχίονα, τοποθετημένο φυσίγγιο και κάλυμμα σκόνης.

Ελεγχος ταχύτητας

Το 3.3 έχει ενσωματωμένο ηλεκτρονικό έλεγχο ταχύτητας για 33/45/και 78. Η ταχύτητα της πλάκας αλλάζει από 33 σε 45 rpm με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι 78 σ.α.λ. απαιτούν τη μετακίνηση του ιμάντα σε διαφορετική θέση στην τροχαλία του κινητήρα και τη χρήση διαφορετικού ιμάντα, που περιλαμβάνεται στην περιστρεφόμενη πλάκα.

Βραχίονας από ανθρακονήματα με κέλυφος κεφαλής από κολλημένο κράμα

Αυτό το tonearm είναι μοναδικό στο music hall. Η συγκόλληση του κελύφους κεφαλής από κράμα στον ανθρακικό βραχίονα-σωλήνα σκληραίνει και υγραίνει τον σωλήνα από ανθρακονήματα. Αυτή η κατασκευή βελτιώνει σημαντικά τον ήχο και την απόδοση σε σύγκριση με παρόμοια όψη μονοκόμματων βραχιόνων άνθρακα.

Το κέλυφος κεφαλής από κράμα σάς επιτρέπει να στερεώνετε με ασφάλεια την κασέτα στον βραχίονα χωρίς τη συστροφή και την κάμψη που είναι συνηθισμένη σε λιγότερους μονοκόμματους βραχίονες άνθρακα. Τα τονοβραχίονα δεν πρέπει να στρίβουν/λυγίζουν, καθώς αυτό επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα του φυσιγγίου και του τόνερου να παρακολουθεί σωστά το αυλάκι εγγραφής.

Σε πολλούς μονοκόμματους ανθρακονημάτινους βραχίονες, μπορείτε κυριολεκτικά να τσιμπήσετε το άκρο του φυσιγγίου ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη σας και να στρίψετε/λυγίσετε τον βραχίονα-σωλήνα. Δοκιμάστε το με το music hall και ο τόνος παραμένει άκαμπτος καθώς τα δάχτυλά σας αρχίζουν να πονάνε.

Ο ίδιος ο βραχίονας στεγάζεται σε μια κατασκευή ρουλεμάν 4 σημείων χρησιμοποιώντας ελβετικά ρουλεμάν ABEC. Αυτό είναι ανώτερο από πολλούς από τους ανταγωνιστές του music hall που χρησιμοποιούν σύστημα ρουλεμάν μικρότερου 2 σημείων.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ο μοναδικός σχεδιασμός διπλού πλίνθου του Music Hall – απομονώνει τα ηλεκτρονικά και τον κινητήρα από το κύριο ρουλεμάν και τον βραχίονα
 • Ταχύτητες 33⅓, 45 ή 78 rpm με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Ηλεκτρονικός κινητήρας DC ελεγχόμενης ταχύτητας για ανώτερη σταθερότητα ταχύτητας, απομονωμένος στην κάτω βάση
 • Προσαρμοσμένο τονικό βραχίονα από ανθρακονήματα με κράμα κεφαλής για εξαιρετική ικανότητα παρακολούθησης
 • Εύκαμπτο εσωτερικό σύρμα βραχίονα, κατασκευασμένο από χαλκό υψηλής καθαρότητας
 • Το κέντρο βάρους του αντίβαρου είναι στο ίδιο επίπεδο με το άκρο της γραφίδας αποσυνδεδεμένο από τον βραχίονα και λειτουργεί ως
 • αποσβεστήρας συντονισμού
 • Κασέτα Ortofon 2M Red με αντικαταστάσιμη ελλειπτική γραφίδα
 • Η κασέτα που παρέχεται είναι σωστά ευθυγραμμισμένη και τοποθετημένη
 • Συγκρότημα κύριου ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ακρίβειας και μπρούτζο για αθόρυβη λειτουργία υγρού
 • Ειδικά ρυθμιζόμενα πόδια απόσβεσης κραδασμών
 • Υψηλής ποιότητας χρυσές υποδοχές RCA με αποσπώμενο καλώδιο phono

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 44,9 × 33 × 11,43 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας