Ξανα-ανακαλύψτε το πάθος σας για το βινύλιο με το Hi-Fi πικάπ DP-400 της Denon με αυτόματο αισθητήρα ταχύτητας για ακριβή αναπαραγωγή ήχου. Στιβαρή κατασκευή και κομψός σχεδιασμός συνδυάζονται αρμονικά με την υφιστάμενη Denon Design Series. Ο καμπύλος βραχίονας Σχήματος-S ανυψώνεται αυτόματα και σταματά το πλατό, όταν ο δίσκος βινυλίου φτάνει στο τέλος αναπαραγωγής. Το ζυγοσταθμισμένο, κινούμενο-με-ιμάντα πλατό υποστηρίζει δίσκους 33 1/3 rpm, 45 rpm ή 78 rpm με ακρίβεια, αντάξια της αυθεντικής εγγραφής. Ενσωματωμένος ισοσταθμιστής κεφαλής πικάπ δημιουργεί μία ανοιχτή, περιβάλλουσα ηχητική βαθμίδα για τα αγαπημένα σας άλμπουμ με λεπτομερή και ακριβή αναπαραγωγή. Περιλαμβάνει κεφαλή MM. Αποκλειστικό, αφαιρούμενο κάλυμμα σκόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση παρουσίασης.

Χρειάζονται λίγα λεπτά για να το αποσυσκευάσετε και να το λειτουργήσετε. Αυτό αφορά τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους οπαδούς του βινυλίου. Συνδέστε το DP-400 με τον αγαπημένο σας ενισχυτή ή σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της Denon Design Series, κι αμέσως επανα-συνδεθείτε με τη συλλογή σας δίσκων βινυλίου — είναι τόσο απλό.

Διαθέτει προσεκτικά σχεδιασμένο καμπύλο βραχίονα Σχήματος-S με βελτιστοποιημένη γωνία ανάγνωσης της αυλάκωσης του δίσκου σε οποιοδήποτε σημείο του δίσκου, αυτόματη ανύψωση στο τέλος των δίσκων και σταμάτημα αναπαραγωγής. Όταν ο δίσκος βινυλίου φτάνει στο τέλος της αναπαραγωγής, ο βραχίονας ανυψώνεται αυτόματα, διατηρώντας την άριστη κατάσταση του άλμπουμ σας και της κεφαλής σας. Η σχεδίαση του καμπύλου βραχίονα Σχήματος-S μειώνει, επίσης, την αρμονική παραμόρφωση, διασφαλίζοντας κρυστάλλινα καθαρά ηχητικά σήματα κάθε φορά που ακούτε.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Αναλογικό πικάπ Belt Drive µε βραχίονα τύπου S, manual
  • Auto lift,
  • Tαχύτητες 33 1/3, 45, 78 RPM.
  • Κεφαλή ΜΜ
  • Waw & Flutter 0,08% RMS, 20Hz-20kHz,
  • S/N Ratio 65dB
  • ∆ιαθέτει ενσωµατωµένο προενισχυτή
  • Υποστηρίζει κεφαλές ΜΜ & MC

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6 κιλά
Dimensions 414 × 342 × 132 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας