ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

HAUS MUSIK

Με γνώση και ευαισθησία για το ζητούμενο του κάθε μουσικόφιλου, που δεν είναι άλλο από την σωστή αναπαραγωγή του ήχου, δημιουργήσαμε πέντε χώρους ακρόασης με πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων σε κάθε χώρο αλλά και σε oικιακές συνθήκες. Κάθε χώρος καλύπτει και μια κατηγορία τιμής μηχανημάτων. Από την εισαγωγική έως και την υψηλή, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια. Επισκεφθείτε μας!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΑΙΘΡΙΟ"
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124 ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info[@]hausmusik.gr
Phone: +30 210 2848893

Denon

OVERVIEW

 Denon DP-400

Ξανα-ανακαλύψτε το πάθος σας για το βινύλιο με το Hi-Fi πικάπ DP-400 της Denon με αυτόματο αισθητήρα ταχύτητας για ακριβή αναπαραγωγή ήχου. Στιβαρή κατασκευή και κομψός σχεδιασμός συνδυάζονται αρμονικά με την υφιστάμενη Denon Design Series. Ο καμπύλος βραχίονας Σχήματος-S ανυψώνεται αυτόματα και σταματά το πλατό, όταν ο δίσκος βινυλίου φτάνει στο τέλος αναπαραγωγής. Το ζυγοσταθμισμένο, κινούμενο-με-ιμάντα πλατό υποστηρίζει δίσκους 33 1/3 rpm, 45 rpm ή 78 rpm με ακρίβεια, αντάξια της αυθεντικής εγγραφής. Ενσωματωμένος ισοσταθμιστής κεφαλής πικάπ δημιουργεί μία ανοιχτή, περιβάλλουσα ηχητική βαθμίδα για τα αγαπημένα σας άλμπουμ με λεπτομερή και ακριβή αναπαραγωγή. Περιλαμβάνει κεφαλή MM. Αποκλειστικό, αφαιρούμενο κάλυμμα σκόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση παρουσίασης.

Χρειάζονται λίγα λεπτά για να το αποσυσκευάσετε και να το λειτουργήσετε. Αυτό αφορά τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους οπαδούς του βινυλίου. Συνδέστε το DP-400 με τον αγαπημένο σας ενισχυτή ή σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της Denon Design Series, κι αμέσως επανα-συνδεθείτε με τη συλλογή σας δίσκων βινυλίου — είναι τόσο απλό.

Διαθέτει προσεκτικά σχεδιασμένο καμπύλο βραχίονα Σχήματος-S με βελτιστοποιημένη γωνία ανάγνωσης της αυλάκωσης του δίσκου σε οποιοδήποτε σημείο του δίσκου, αυτόματη ανύψωση στο τέλος των δίσκων και σταμάτημα αναπαραγωγής. Όταν ο δίσκος βινυλίου φτάνει στο τέλος της αναπαραγωγής, ο βραχίονας ανυψώνεται αυτόματα, διατηρώντας την άριστη κατάσταση του άλμπουμ σας και της κεφαλής σας. Η σχεδίαση του καμπύλου βραχίονα Σχήματος-S μειώνει, επίσης, την αρμονική παραμόρφωση, διασφαλίζοντας κρυστάλλινα καθαρά ηχητικά σήματα κάθε φορά που ακούτε.

 

DP-400

SPECIFICATIONS

 Denon DP-400

  • Αναλογικό πικάπ Belt Drive µε βραχίονα τύπου S, manual
  • Auto lift,
  • Tαχύτητες 33 1/3, 45, 78 RPM.
  • Κεφαλή ΜΜ
  • Waw & Flutter 0,08% RMS, 20Hz-20kHz,
  • S/N Ratio 65dB
  • ∆ιαθέτει ενσωµατωµένο προενισχυτή
  • Υποστηρίζει κεφαλές ΜΜ & MC

Επιπλέον Πληροφορίες

Weight 6 kg
Dimensions 414 × 342 × 132 cm

Σχετικά Προϊόντα

You can add any HTML here (admin -> Theme Options -> E-Commerce -> Promo Popup). We suggest you create a static block and put it here using shortcode