Η κομψή τεχνικη του T1 με μηχανική CNC δεν διαθέτει πλαστικά μέρη και είναι προσεκτικά κατασκευασμένη για να διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν κοίλοι χώροι στο εσωτερικό, αποφεύγοντας έτσι τους ανεπιθύμητους κραδασμούς μέσα στο πλαίσιο. Μεταφέροντας αυτή τη φιλοσοφία μέσω του σχεδιασμού, η γυάλινη πλατερ είναι επίσης ένα βαρύ σχέδιο μηδενικού συντονισμού. Τέλος, τα ειδικά επιλεγμένα πόδια πικάπ κάνουν επίσης καλή δουλειά απομονώνοντας το T1 από τους κραδασμούς του περιβάλλοντος γύρω από το σύστημα hi-fi σας. Στο T1, ο κινητήρας κινεί ένα σύστημα ιμάντα, προσαρτημένο σε μια πρόσφατα σχεδιασμένη υποπλάκα, η οποία είναι τοποθετημένη σε ένα εξαιρετικά ακριβές κύριο έδρανο 0,001 mm με άξονα από σκληρυμένο χάλυβα και ορειχάλκινο δακτύλιο. Το tonearm new tonearm έχει πραγματικό μήκος 8,6”. Αυτός ο μονοκόμματος τονωτικό βραχίονα αλουμινίου διαθέτει επίσης ρουλεμάν χαμηλής τριβής για απόλυτη ακρίβεια στη χρήση. Το T1 συνοδεύεται από μια προρυθμισμένη κασέτα Ortofon OM 5E Moving Magnet και είναι έτοιμη για χρήση αμέσως από το κουτί της. Περιλαμβάνονται επίσης εξαιρετικά θωρακισμένα, ημισυμμετρικά, χαμηλής χωρητικότητας καλώδια phono Pro-Ject.

Σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο T1, η έκδοση Phono SB περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη, σχεδιασμένη από Pro-Ject, υψηλής ποιότητας βαθμίδα phono MM και έναν ηλεκτρονικό διακόπτη ταχύτητας μεταξύ 33 και 45 σ.α.λ. Για το σύστημα μετάδοσης κίνησης, όπου τα περισσότερα εναλλακτικά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν μη ρυθμιζόμενους κινητήρες συνεχούς ρεύματος με μεγάλες διακυμάνσεις στροφών, το T1 Phono SB διαθέτει το αποδεδειγμένο μας σύστημα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενου κινητήρα AC με ταχύτητα ακριβείας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Κίνηση με ιμάντα ακριβείας με σταθερότητα ταχύτητας με ακρίβεια ρυθμισμένη και ηλεκτρονική αλλαγή ταχύτητας 33/45 σ.α.λ.
 • Ενσωματωμένη εναλλασσόμενη βαθμίδα phono – δεν απαιτείται εξωτερικός προενισχυτής phono
 • Αντισυντονιστικός σχεδιασμός υποπιατέλας
 • Βαριά πιατέλα 8mm, μηδενικού συντονισμού από φυσητό γυαλί
 • Βαρύ πλήρες σασί CNC ακριβείας: ΟΧΙ κοίλοι χώροι, ΟΧΙ πλαστικό
 • Παραλαβή κινούμενου μαγνήτη Ortofon OM5e
 • 8,6″ υψηλής ακρίβειας και ελαφρύ βραχίονα αλουμινίου
 • Ρουλεμάν βραχίονα χαμηλής τριβής, χωρίς κραδασμούς
 • Μονοκόμματο σχέδιο βραχίονα με ενσωματωμένο κέλυφος κεφαλής
 • Εξαιρετικά θωρακισμένα, ημισυμμετρικά, χαμηλής χωρητικότητας καλώδια phono – σκοπός σχεδιασμένα από την Pro-Ject
 • Πόδια απορρόφησης κραδασμών
 • Κομψό κάλυμμα σκόνης με ρυθμιζόμενους μεντεσέδες
 • Διατίθεται σε High-Gloss Black, Matt White και Walnut

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 4 κιλά
Dimensions 41,5 × 33,5 × 10 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας