Ο άμεσος τρόπος για τον καλό ήχο
Η αναλογική αναπαραγωγή μουσικής δεν είχε εξαφανιστεί ποτέ ακόμη και σε περιόδους ψηφιοποίησης. Οι ακουστικόφιλοι προτιμούσαν συχνά τον μουσικό ήχο ενός πικάπ. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις γενιές που γνώρισαν την κορύφωση της δισκογραφικής βιομηχανίας στις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά και για τους νεότερους που μεγάλωσαν με την κουλτούρα των DJ.

Οι συζητήσεις γύρω από την αρχή της βέλτιστης μετάδοσης κίνησης, ιμάντα ή άμεση μετάδοση κίνησης, είναι σχεδόν τόσο παλιές όσο και το ίδιο το πικάπ από αυτή την άποψη. Η απευθείας μετάδοση ακούγεται πιο δυναμική στο ιδανικό σενάριο και έχει καλύτερο συγχρονισμό. Ωστόσο, λόγω του ότι ο κινητήρας βρίσκεται απευθείας στο περιστρεφόμενο δίσκο και επομένως πρέπει να λειτουργεί εξαιρετικά ομαλά, είναι πολύ πιο περίπλοκος και επομένως πιο ακριβός. Η Magnat πέτυχε κάτι ξεχωριστό με το MTT 990: μια μονάδα υψηλής τεχνολογίας με όλα τα πλεονεκτήματα της άμεσης μετάδοσης και με εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης

ΓΝΩΣΗ & ΠΑΘΟΣ
Ένα πικάπ από τον ειδικό των μεγαφώνων; Ναί. Τα δύο διαφορετικά στοιχεία hi-fi έχουν περισσότερα κοινά από ό,τι θα μπορούσε να υποτεθεί γενικά: Τόσο ένα pickup όσο και ένα μεγάφωνο είναι μετατροπείς ήχου. Εδώ ακούτε πιο καθαρά κάθε στάδιο ποιότητας. Και: Πολλοί παθιασμένοι θαυμαστές του hi-fi εργάζονται στο Magnat που εξακολουθούν να προτιμούν ένα πικάπ για να ακούνε μουσική. Επομένως, ήταν μια προφανής κίνηση να σχεδιάσουμε ένα πικάπ που θα μπορούσε να ενσωματώσει όλες τις γνώσεις μας από περισσότερα από 45 χρόνια ανάπτυξης hi-fi.

ΜΟΤΕΡ & ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΙΚΟΡ
Υπάρχουν πολύ λίγοι ειδικοί σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν κινητήρες για μονάδες άμεσης μετάδοσης κίνησης. Αλλά βρήκαμε έναν προμηθευτή που κατάφερε να πραγματοποιήσει τις ιδέες μας με την τελειότητα: με έναν κινητήρα που προσφέρει τρεις ταχύτητες (33, 45, 78 r.p.m.), σχεδόν τέλειο συγχρονισμό (< 0,08%) και τεράστια ροπή 2,2 kgf/cm . Το πικάπ 12 ιντσών (30,5 εκατοστών) είναι κατασκευασμένο από ειδικό πλαστικό υλικό (POM) που είναι γνωστό για την υψηλή στρεπτική ακαμψία του και του οποίου η συμπεριφορά συντονισμού είναι παρόμοια με το βινύλιο – το οποίο έχει αποδειχθεί πολύ πλεονεκτικό όσον αφορά τον ήχο . Σύμφωνα με τις εντυπώσεις μας, αυτό παράγει στη συνέχεια τον πιο λεπτομερή ήχο. Καθώς οι ηχητικές εντυπώσεις είναι πάντα υποκειμενικές, προσθέσαμε ένα επιπλέον πατάκι από τσόχα. Αυτό σημαίνει ότι οι δίσκοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν απευθείας χωρίς πρόσθετο στρώμα πικάπ. Οι διαστάσεις του πικάπ 1,9 κιλών έχουν σχεδιαστεί ειδικά και με ακρίβεια για τον κινητήρα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ένα σύστημα ελέγχου χαλαζία για την εξασφάλιση ακριβούς συγχρονισμού. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για λεπτή ρύθμιση της ταχύτητας

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΗΧΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ
Η Magnat είναι κατασκευαστής ηχείων και έχει τις καλύτερες τεχνολογίες στη διάθεσή της για τον εντοπισμό και τη μείωση των συντονισμών. Μπορέσαμε να επωφεληθούμε από αυτό κατά την ανάπτυξη του MTT 990. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο MDF και είναι τόσο ισχυρή και βαριά που προσφέρει τις βέλτιστες συνθήκες για τη μονάδα κινητήρα.
Τα πόδια του MTT 990 έχουν επίσης κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας και εμφανίζουν εξαιρετικά υψηλή απορρόφηση κραδασμών.
Μια άλλη λεπτομέρεια: Ο μετασχηματιστής ισχύος είναι αιωρούμενος σχεδιασμός ανάρτησης για αποφυγή περαιτέρω συντονισμού. Η θήκη έχει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα.

TONEARM & PICKUP
Ο τονικός βραχίονας του MTT 990 δεν είναι επίσης τυπικός σχεδιασμός, με πολλές λεπτομέρειες να έχουν τροποποιηθεί. Είναι ένας καμπύλος βραχίονας 10 ιντσών σε σχήμα J – που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο σχήμα για να διατηρείται το σφάλμα γωνίας παρακολούθησης όσο το δυνατόν χαμηλότερο. Ο σωλήνας του βραχίονα είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμα αλουμινίου, με την εσωτερική καλωδίωση να αποτελείται από σύρματα χαλκού υψηλής καθαρότητας από τον Ιάπωνα ειδικό Mogami. Ο τονοειδής βραχίονας διαθέτει τέσσερα ρουλεμάν από ανοξείδωτο ατσάλι με ρουλεμάν από ανθρακούχο χάλυβα. Για να είναι δυνατή η τοποθέτηση διαφορετικών pickup χωρίς καμία δυσκολία, ο τόνος του βραχίονα του Magnat MTT 990 είναι ρυθμιζόμενος καθ’ ύψος και διαθέτει κάλυμμα μπαγιονέτας για την άνετη και ακριβή τοποθέτηση των συστημάτων pickup. Το tonearm είναι της λεγόμενης κατηγορίας medium-mass. Αυτό σημαίνει ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός συστημάτων MM και MC μεσαίας και χαμηλής συμμόρφωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενημέρωση ή την αναβάθμιση του MTT 990. Ωστόσο, η ποιότητα της μονάδας και του βραχίονα είναι τόσο υψηλή που ακόμη και τα high-end pickups βρίσκουν το κατάλληλο περιβάλλον εδώ. Στην έκδοση “X”, το Magnat MTT 990 είναι επομένως διαθέσιμο και χωρίς pickup.

Το Magnat MTT 990 (χωρίς το “X”) είναι μια έτοιμη έκδοση εξοπλισμένη με ένα σύστημα κινούμενου μαγνήτη μέσης κατηγορίας που θα μπορούσε σχεδόν να ονομαστεί θρυλικό: το ιαπωνικό pickup Audio Technica AT 95E. Η ζωντάνια και η φυσικότητά του το έχουν καταστήσει ένα από τα pickup hi-fi με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Εννοείται ότι έχει ήδη ρυθμιστεί με ακρίβεια στο MTT 990.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πικάπ υψηλών προδιαγραφών direct drive
 • Ταχύτητες 33 1/3, 45, 78 σ.α.λ
 • Wow & flutter < 0,06% (33 1/3 rpm)
 • Λόγος σήματος/θορύβου (Α-σταθμισμένο) > 72 dB
 • Λόγος σήματος/θορύβου (μη ζυγισμένος) > 65 dB
 • Ροπή > 2,5 kgf cm
 • Διάμετρος πιατέλας 305 mm
 • Βάρος πιατέλας (καθαρό) 1,9 κιλά
 • Μήκος χεριού 10″
 • Για φυσίγγια βάρους 3 – 10 g
 • Για φυσίγγια με δυναμική συμμόρφωση Medium – medium-stiff
 • Προεξοχή 16,8 χλστ
 • Γωνία μετατόπισης 21,4°
 • Βάρος κεφαλής 9 g
 • Εύρος ρύθμισης της δύναμης παρακολούθησης 0 – 35 mN / 0 – 3,5 g
 • Εύρος προσαρμογής αντισκαλωτικής δύναμης Αναλογικής προς παρακολούθηση
 • VTA (ρύθμιση ύψους) 6 mm
 • Επιφάνεια ντουλαπιού Piano Schwarz / piano black
 • Διαστάσεις (wxhxd)
 • Κλειστό κάλυμμα: 450 x 162 x 365 mm
 • Ανοιχτό κάλυμμα: 450 x 412 x 412 mm
 • Βάρος 10,7 kg

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 11 κιλά
Dimensions 45 × 36,5 × 16,2 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας