Το X1 βασίζεται στην ίδια ιδέα με το P1, αλλά βελτιωμένη από κάθε άποψη χάρη στα σύγχρονα υλικά και τις νέες μεθόδους παραγωγής. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί μια εξελιγμένη πλακέτα γεννήτριας DC/AC η οποία, σε συνδυασμό με την βολική πλακέτα ελέγχου ταχύτητας, παρέχει καθαρή και σταθερή ισχύ στον αθόρυβο κινητήρα. Για ακόμη περαιτέρω βελτιωμένη απόδοση, το μοτερ αποσυνδέεται από την κύρια βάση χρησιμοποιώντας ένα νέο σύστημα ανάρτησης κινητήρα. Στο X1,  το μοτερ κινεί μια νέα, βαριά, μη συντονισμένη πλάκα ακρυλίου μέσω ενός συστήματος κίνησης δευτερεύουσας πλάκας και ενός κύριου ρουλεμάν υψηλής ποιότητας για ομαλή περιστροφή υγρού.

Το X1 είναι επίσης καλύτερη από τους προκατόχους της, χάρη στον εξαιρετικά άκαμπτο, τέλεια σκληρυμένο τονικό βραχίονα κατασκευής σάντουιτς Carbon/Alu. Αυτό το νέο σχέδιο βραχίονα 8,6″ είναι απίστευτα ελαφρύ και άκαμπτο, με βελτιωμένη αντίσταση στις εξωτερικές παρεμβολές. Φινιρισμένο ως μονοκόμματο, χωρίς καπάκι κεφαλής που προκαλεί συντονισμό, το X1 μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για ρύθμιση αζιμουθίου και VTA.

Παρέχεται είτε με ή χωρίς ολοκαίνουργιο φυσίγγιο Pro-Ject Pick it S2 MM, που κατασκευάζεται από τους ειδικούς κεφαλών στην Ortofon αλλά εκφράζεται από την ομάδα σχεδιασμού της Pro-Ject, μπορεί να είναι έτοιμο για αναπαραγωγή μέσα σε λίγα λεπτά από την αποσυσκευασία. Στο κουτί παρέχονται επίσης τα καλώδια Connect-IT E RCA, ένα ημι-ισορροπημένο καλώδιο χαμηλής χωρητικότητας με ανώτερη θωράκιση που είναι βελτιστοποιημένο για χρήση πικάπ. Τέλος, τα πόδια ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος στην κατασκευή σάντουιτς Alu/TPE είναι ένα πολύ αποκλειστικό αλλά απαραίτητο χαρακτηριστικό για να ανεβάσετε το επίπεδο του πικάπ και να το απομονώσετε αποτελεσματικά από την επιφάνεια στην οποία βρίσκεται. Τα 8 στρώματα βαφής του X1 και το γυαλισμένο στο χέρι φινίρισμα εγγυώνται την πολυτελή του εμφάνιση.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Έλεγχος ταχύτητας με ηλεκτρονικό διακόπτη ταχύτητας για απόλυτη σταθερότητα ταχύτητας
 • Προσεκτικά απομονωμένος κινητήρας για λιγότερους κραδασμούς και θόρυβο
 • Υποπλάκα με εξαιρετικά χαμηλές ανοχές ρουλεμάν 0,001mm
 • Ρουλεμάν πιατέλας από ανοξείδωτο χάλυβα με μαλακό ορειχάλκινο δακτύλιο και καθρέφτες από τεφλόν για χαμηλότερο θόρυβο και
 • θόρυβο και σταθερή, ακριβή μετάδοση ταχύτητας
 • Χωρίς αντήχηση, βαριά ακρυλική πιατέλα 1,5 kg
 • Tonearm σάντουιτς 8,6″ carbon/alu με την καλύτερη εσωτερική απόσβεση και αντίβαρο με απόσβεση TPE
 • Καρντάν ρουλεμάν βραχίονα ακριβείας 4 ακίδων εξαιρετικά χαμηλής τριβής
 • Ortofon Pick it S2 MM κασέτα που αναπτύχθηκε πρόσφατα με την Ortofon
 • Ογκώδες και βαρύ πλαίσιο ακριβείας CNC’d MDF
 • Πολυτελές 8 στρώσεις βαφής και γυαλισμένο στο χέρι φινίρισμα ή καπλαμάς από πραγματικό ξύλο, κερωμένο με σατέν
 • Εξαιρετικά θωρακισμένα, ημισυμμετρικά, χαμηλής χωρητικότητας καλώδια phono Pro-Ject
 • Ρυθμιζόμενο ύψος, πόδια αλουμινίου για μαζική μείωση του κινδύνου ακουστικής ανάδρασης
 • Χειροποίητο στην Ευρώπη
 • Διαστάσεις 415 x 125 x 335 mm (ΠxΥxΒ)
 • Βάρος 7 κιλά καθαρό / 9,5 κιλά μεικτό βάρος

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 7 κιλά
Dimensions 41 × 12 × 33 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας