Το N150 αντιπροσωπεύει το βασικό σημείο της σειράς διακομιστών/streamer μουσικής της Aurender. Προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου και είναι το τέλειο μοντέλο για να επιλέξετε εάν, για παράδειγμα, κάνετε αναβάθμιση από ένα ηχοσύστημα που βασίζεται σε φορητό υπολογιστή. Το N150 είναι η τελευταία επανάληψη του θρυλικού N100H και ενσωματώνει αρκετές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που το φέρνουν σε ένα νέο επίπεδο απόδοσης και λειτουργικότητας ήχου. Η καρδιά του N150 είναι ο πρόσφατα καθορισμένος επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel χαμηλής κατανάλωσης που παρέχει επεξεργασία χαμηλού θορύβου για το επιθυμητό ήσυχο φόντο από το οποίο θα αναδύεται η μουσική σας. Επίσης, στη λειτουργία χαμηλότερου θορύβου συμβάλλει η νέα απομονωμένη θύρα LAN Gigabit 2X και η εξαιρετικά καθαρή έξοδος USB Class 2.0 Audio. Επιπλέον, υπάρχει ένα ενσωματωμένο αδιάλειπτο τροφοδοτικό (UPS) που βασίζεται σε υπερπυκνωτές για την ασφαλή εκκίνηση του N150 σε περίπτωση απότομης διακοπής ρεύματος. Επεκτείναμε επίσης τις επιλογές για την εσωτερική αποθήκευση της μουσικής βιβλιοθήκης παρέχοντας έναν δίσκο HDD/SSD προσβάσιμο από έναν χρήστη, που επιτρέπει τον τύπο και τη χωρητικότητα της μονάδας της επιλογής σας. Και, αν κάνετε streaming 100%, οι σκληροί δίσκοι είναι εντελώς περιττοί!

Το N150 είναι ένα συμπαγές εξάρτημα που ενσωματώνει όλα όσα χρειάζονται για την περιήγηση και τη ροή μουσικής υψηλής ανάλυσης από το Tidal, το Qobuz, το Spotify ή το διαδικτυακό ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας την αποκλειστική μας εφαρμογή, Aurender Conductor. Εάν θέλετε να προσθέσετε ψηφιακά αρχεία στο N150, υπάρχει πρόβλεψη για προσθήκη ενός μόνο σκληρού δίσκου 2TB ή 4TB ή ενός SSD 1TB, 2TB, 4TB, 8TB, προκειμένου να προσαρμοστεί πλήρως το μέγεθος της βιβλιοθήκης αρχείων σας. Και το N150 χειρίζεται σχεδόν οποιαδήποτε μορφή αρχείου. Από τις «καθαρές» αναλύσεις αρχείων εξόδου USB της κατηγορίας ήχου 2.0 που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν 32-bit / 384 kHz, 1-bit, 2,8 MHz (DSD64). 1-bit, 5,6 MHz (DSD128), 11,2 MHz (DSD256) και DSD512. Ενημερωμένο και βελτιωμένο χάρη στον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή διπλού πυρήνα, το γραμμικό τροφοδοτικό χαμηλού θορύβου και την αυξημένη μνήμη συστήματος προσφέρει μεγαλύτερη πιστότητα στα ψηφιακά αρχεία και τις ροές σας. Το όμορφα επεξεργασμένο πλαίσιο αλουμινίου διαθέτει οθόνη AMOLED 3,0″ που υποδεικνύει το όνομα του άλμπουμ και του τραγουδιού σε αλφαριθμητική ανάγνωση.

Όλοι οι διακομιστές μουσικής Aurender ελέγχονται από την αποκλειστική μας εφαρμογή, Aurender Conductor, η οποία υποστηρίζεται σε iPad, iPhone, τηλέφωνο Android και tablet.

Το N150, όπως ισχύει και για όλα τα μοντέλα της Aurender, επωφελείται από το ότι είναι μια σχεδίαση χωρίς αποκλεισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι όλη η απαραίτητη τεχνολογία που απαιτείται για την εξυπηρέτηση αρχείων ή τη ροή μουσικής ενσωματώνεται σε ένα στοιχείο ήχου. Αυτή η προσέγγιση παρέχει υψηλό επίπεδο σταθερότητας, αξιοπιστίας και προβλεψιμότητας λειτουργίας που έχει ως αποτέλεσμα ανώτερη ποιότητα ήχου και εμπειρία χρήστη.

ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καινοτόμος Τεχνολογία

Η ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής N150 ενσωματώνει τεχνολογία που προέρχεται από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας μας. Για παράδειγμα, η μονάδα προσωρινής αποθήκευσης MVMe 240 GB στερεάς κατάστασης για αναπαραγωγή εξαλείφει τον λανθάνοντα χρόνο και την πιθανότητα εγκατάλειψης που συχνά σχετίζονται με τη χρήση συσκευών αποθήκευσης IT όπως μονάδες NAS και USB για αναπαραγωγή μουσικής. Και η αποκλειστική μας έξοδος ψηφιακού ήχου USB υψηλής απόδοσης Audio 2.0 διαθέτει κύκλωμα τροφοδοσίας εξαιρετικά χαμηλού θορύβου για να παρέχει μια παρθένα ψηφιακή ροή στο συνδεδεμένο DAC. Το N150 επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία “trickle down” των πολύ πιο ακριβών μοντέλων μας, με αποτέλεσμα και τα δύο να προσφέρουν απόδοση ήχου που διαψεύδει το κόστος του. Το μοναδικό προσαρμοστικό σύστημα αποθήκευσης της Aurender σάς επιτρέπει να αποφασίσετε την ποσότητα αποθήκευσης που απαιτείται για τη βιβλιοθήκη αρχείων σας και τον τύπο της μονάδας που προτιμάτε, HDD ή SSD. Οποιαδήποτε μονάδα δίσκου είναι εγκατεστημένη από τον χρήστη κατά την αγορά, οποιαδήποτε στιγμή στη συνέχεια ή ποτέ, εάν κάνετε ροή το 100% του χρόνου.

Θύρα Gigabit Ethernet LAN για συνδεσιμότητα δικτύου

Για συνδεσιμότητα δικτύου, ροή, αναβαθμίσεις και μεταφορές αρχείων, το N150 διαθέτει μια θύρα Gigabit Ethernet μαζί με δύο θύρες δεδομένων USB 2.0 για την αντιγραφή αρχείων από έναν σκληρό δίσκο USB ή μια μονάδα αντίχειρα USB.

Αντιγραφή περιεχομένου

Η φόρτωση μουσικής στο Aurender σας είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μεθόδους ανάλογα με το πού βρίσκεται η ψηφιακή μουσική βιβλιοθήκη σας – απευθείας από μια συσκευή αποθήκευσης USB ή μέσω δικτύου από ένα NAS.

Η εφαρμογή Aurender Conductor αναλαμβάνει τον έλεγχο της μουσικής σας

Η εφαρμογή Aurender Conductor μετατρέπει το iPad, το iPhone, το τηλέφωνο Android ή το tablet σας σε μια εξαιρετικά ευέλικτη διεπαφή χρήστη για τους διακομιστές μουσικής Aurender κάνοντας εύκολη τη διαχείριση, την προβολή, την αναπαραγωγή και τη ροή συλλογών μουσικής υψηλής ανάλυσης. Όλες οι άδειες, οι συμπεριφορές και οι λειτουργίες του διακομιστή / Streamer μουσικής Aurender είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω του μενού Ρυθμίσεις της εφαρμογής Aurender Conductor. Ενσωματωμένες στο Conductor είναι οι υπηρεσίες ροής χωρίς απώλειες Tidal και Qobuz (απαιτείται συνδρομή). Το Spotify Connect και το διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι επίσης διαθέσιμα ως εναλλακτικές πηγές μουσικής. Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία ροής, το Aurender χειρίζεται το περιεχόμενο ροής με τον ίδιο τρόπο όπως τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα εσωτερικά (μόνο στο Tidal και το Qobuz), επομένως όλες οι λειτουργίες και οι λειτουργίες είναι ίδιες με κάθε βιβλιοθήκη. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να συνδυάσετε περιεχόμενο ροής στη βιβλιοθήκη των αρχείων σας, κάνοντας όλο το περιεχόμενο να φαίνεται ως ένα και το αυτό.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Εμπρός οθόνη AMOLED 3,0″.
 • CPU Intel Low Power Dual-Core
 • Μνήμη συστήματος 8 GB
 • SSD για σύστημα και προσωρινή μνήμη 240 GB NVMe
 • Αποθηκευτικός χώρος (προαιρετικά εγκατεστημένος από το χρήστη) 2,5” HDD ή SSD x 1 (μέγιστο ύψος 15 mm)
 • Θύρες I/O 2 x USB 3.0 (πίσω)
 • Master Clock OSC
 • Ψηφιακές έξοδοι ήχου 32 bit / 384 kHz, 1 bit, 2,8 MHz (DSD64); 1-bit, 5,6 MHz (DSD128), 11,2 MHz (DSD256), 22,4 MHz (DSD512)
 • Συμβατές μορφές DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE
 • MQA Core Decoder Ναι, (προαιρετική αγορά εντός εφαρμογής)
 • Gigabit Ethernet Double-Isolated x 1
 • Τροφοδοτικό Full-Linear (35W x 2)
 • UPS Ναι (βασισμένο σε Super Capacitor)
 • Λογισμικό χρήστη Εφαρμογή Aurender Conductor για iPad, iPhone, τηλέφωνο Android και tablet
 • Υλικό Επεξεργασμένο Σασί Αλουμινίου
 • Διαστάσεις & Βάρος 8,5 x 2,5 x 13,9 ίντσες, με πόδια. 11,7 λίβρες / 215 x 63 x 355 χιλ., με πόδια. 5,3 κιλά
 • Κατανάλωση ενέργειας Αναπαραγωγή (12W), Μέγιστη (32W), Αναμονή (5,1W)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 5.3 kg
Dimensions 35.5 × 21.5 × 6.3 cm