Τα καλώδια Frey 2 της Nordost είναι η δεύτερη κατηγορία της μεσαίας κατηγορίας της οικογένειας Norse 2. Διατηρώντας τη συνοχή με τα προϊόντα μας εισαγωγικού επιπέδου, τα καλώδια Frey 2 χρησιμοποιούν τον ίδιο βασικό σχεδιασμό με τις σειρές Leif, ενώ εισάγουν τεχνολογίες αιχμής που πρωτοεμφανίστηκαν στις αναγνωρισμένες και περιζήτητες σειρές Valhalla και Odin. Εξελίξεις όπως η τεχνολογία Dual Mono-Filament και τα μηχανικά ρυθμισμένα μήκη, καθώς και οι ειδικά σχεδιασμένοι, ιδιόκτητοι σύνδεσμοι MoonGlo, εμφανίζονται σε όλη τη σειρά Frey 2, αυξάνοντας την απόδοση των καλωδίων και ενισχύοντας το σύστημά σας. Τα καλώδια Frey 2 εισάγουν μια νέα σφαίρα ηχητικών δυνατοτήτων στο ηχοσύστημά σας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε επιδόσεις υψηλής πιστότητας σε ένα λογικό εύρος τιμών.

Το καλώδιο ηχείων Heimdall 2 προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια, δυναμικό εύρος και βάρος, αναδημιουργώντας τη φυσική ομορφιά και τον αντίκτυπο οποιασδήποτε μουσικής παράστασης. Η χρήση σταθερής τεχνολογίας και υλικών σε όλη τη σειρά Norse 2 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα μια συνεκτική λύση καλωδίων, μεγιστοποιώντας την απόδοση του συστήματος.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μόνωση: Προπυλένιο φθοριούχου αιθυλενίου (FEP)
  • Κατασκευή: Μονοκλωναρίου ακριβείας
  • Αγωγοί: 22 x 22 AWG
  • Υλικό: Αγωγός 99,99999% στερεού πυρήνα OFC
  • Χωρητικότητα: 10,3pF/ft
  • Επαγωγικότητα: 1,5 Pf/ft: Αγωγιμότητα: 0,135uH/ft
  • Καθυστέρηση διάδοσης: 95% ταχύτητα του φωτός
  • Τερματισμός: ή μπανάνα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας