Τα καλώδια ηχείων της σειράς Norse 2 προσφέρουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν θεωρούνταν προηγουμένως δυνατό στις τιμές τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα, το οποίο ολοκληρώνεται με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με επάργυρους αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μόνωση FEP με εξηλασμένη επίπεδη κορδέλα, το αποτέλεσμα είναι μια ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά σήματος με χαμηλές απώλειες μεταξύ ενισχυτή και ηχείων.

Το καλώδιο ηχείων Heimdall 2 προσφέρει εξαιρετική λεπτομέρεια, δυναμικό εύρος και βάρος, αναδημιουργώντας τη φυσική ομορφιά και τον αντίκτυπο οποιασδήποτε μουσικής παράστασης. Η χρήση σταθερής τεχνολογίας και υλικών σε όλη τη σειρά Norse 2 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα μια συνεκτική λύση καλωδίων, μεγιστοποιώντας την απόδοση του συστήματος.

Τα καλώδια ηχείων Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο επιδόσεων που δεν θεωρούνταν προηγουμένως εφικτό στις τιμές τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα, το οποίο ολοκληρώνεται με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με επάργυρους αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μόνωση FEP με εξηλασμένη επίπεδη κορδέλα, το αποτέλεσμα είναι μια ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά σήματος με χαμηλές απώλειες μεταξύ ενισχυτή και ηχείων.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μόνωση: Προπυλένιο φθοριούχου αιθυλενίου (FEP)
  • Κατασκευή: Κορδέλα Μονοκλωστή Ακριβείας
  • Αγωγοί: 18 x 22 AWG
  • Υλικό: Κορδόνια: Αγωγός 99,99999% στερεού πυρήνα OFC
  • Χωρητικότητα: 9,8pF/ft
  • Επαγωγικότητα: 9,5 Ppf/ft: 0.14uH/ft
  • Καθυστέρηση διάδοσης: 95% ταχύτητα του φωτός
  • Τερματισμός: ή μπανάνα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας