Τα καλώδια ηχείων της σειράς Norse 2 προσφέρουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν δυνατό στο παρελθόν στις τιμές τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα, το οποίο ολοκληρώνεται με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με επάργυρους αγωγούς συμπαγούς πυρήνα OFC και μόνωση FEP εξηλασμένης, επίπεδης κορδέλας, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά σήματος με χαμηλές απώλειες μεταξύ ενισχυτή και ηχείων.

Το Tyr 2 αντιπροσωπεύει την κορυφή της σειράς Norse 2. Συνδυάζοντας τη φυσική δυναμική με το βάρος και την κλίμακα του πραγματικού κόσμου, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά χωρίς να είναι υπερβολή ή υπερβολή, επιτρέποντας στις παραστάσεις και τις ηχογραφήσεις, καθώς και στα ηλεκτρονικά που τις αναπαράγουν, να αποδώσουν και την τελευταία ικμάδα της μουσικής που υπάρχει στο δίσκο. Με προηγμένο μηχανικό συντονισμό που βοηθά την εξαιρετική ηλεκτρική απόδοση της κατασκευής Micro Mono-Filament, ο μοναδικός ανταγωνισμός του Tyr 2 προέρχεται από τις σειρές Reference της Nordost…

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μόνωση: Προπυλένιο φθοριούχου αιθυλενίου (FEP)
  • Κατασκευή: Μονοκλωναρίου ακριβείας
  • Αγωγοί: 26 x 22 AWG
  • Υλικό: Στερεός πυρήνας OFC 60 Micron με επάργυρη επένδυση 99,99999%.
  • Χωρητικότητα: 10,7pF/ft
  • Καθυστέρηση διάδοσης: 96% ταχύτητα του φωτός
  • Τερματισμός: ή μπανάνα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 2 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας