Κατασκευασμένο για να σας προσφέρει μέγιστη ποιότητα ισορροπημένης μεταφοράς σήματος και ελάχιστες παρεμβολές, το καλώδιο 4,4 mm σε XLR του iFi χρησιμοποιεί βαρύ OFHC συνεχούς χυτού χαλκού, αγωγούς ασημί μήτρας συνολικής διατομής 16AWG για την καλύτερη μεταφορά σήματος.

 

Η κατασκευή του καλωδίου είναι μια προσαρμοσμένη σχεδίαση helix minZ™, ελαχιστοποιημένη τόσο σε χωρητικότητα όσο και σε επαγωγή. Διαθέτει επίσης εγγενή θωράκιση που παρέχεται από την κατασκευή έλικας minZ™. Ο σχεδιασμός προστατεύει το καλώδιο από το θόρυβο RFI και EMI και παρέχει το καθαρότερο δυνατό μέσο μεταφοράς.

 

Για περαιτέρω μόνωση του καλωδίου, υιοθετήσαμε τη συμβατή με RoHS, εξαιρετική διηλεκτρική ιδιότητα και εξαιρετικά μαλακό (60P) πολυμερές HD με αντίσταση AC 1500V σε σπινθήρα

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Tύπος Συσκευής
  • Ακροδέκτης Α XLR male
  • Μήκος 1 m

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0.10 κιλά