Η διασύνδεση Red Dawn αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των επιδόσεων της σειράς Leif. Αυτό το καλώδιο αποδίδει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε μια διασύνδεση χωρίς τη χρήση Micro Mono-Filament/TSC σχεδιασμού καλωδίου. Όμως, παρά τη σχετικά συμβατική του εμφάνιση, αυτό το καλώδιο κρύβει περισσότερα από όσα φαίνεται με το μάτι.

Η αναλογική διασύνδεση Red Dawn χρησιμοποιεί μια πλήρως θωρακισμένη σχεδίαση που μπορεί να τερματιστεί για balanced ή single-ended σύνδεση. Χρησιμοποιεί έξι αγωγούς στερεού πυρήνα βαρέως τύπου 24 AWG, επιαργυρωμένους με 99,9999% OFC, τυλιγμένους με ακρίβεια σε διαμόρφωση ελάχιστης διατομής που εξαλείφει τα περιττά πληρωτικά ή παραγεμιστικά στοιχεία. Η μόνωση που χρησιμοποιείται είναι υψηλής ποιότητας FEP, επιλεγμένη για τις ανώτερες διηλεκτρικές επιδόσεις της, ενώ ο κομψός μινιμαλισμός επεκτείνεται στους προσεκτικά επιλεγμένους συνδέσμους χαμηλής μάζας και στη διαφορική γείωση. Όπως όλα τα καλώδια της Nordost, η αναλογική διασύνδεση Red Dawn LS κατασκευάζεται και τερματίζεται στο χέρι στις ΗΠΑ, επιτρέποντάς μας να εγγυηθούμε περαιτέρω συνεπή απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι μια διασύνδεση υψηλής ταχύτητας, χαμηλών απωλειών που διατηρεί πλήρως την αίσθηση της μουσικής δύναμης και ορμής, της κλίμακας και του δράματος, αποδίδοντας τις ηχογραφήσεις σας με λεπτότητα κατά παραγγελία. Θα συγκλονιστείτε από τη ζωή και τη ζωτικότητα που το Red Dawn LS προσδίδει στο σύστημά σας και στη μουσική σας.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μόνωση: Προπυλένιο φθοριούχου αιθυλενίου (FEP)
  • Κατασκευή: Μηχανικά συντονισμένο στρώμα
  • Αγωγοί: 6 x 24 AWG
  • Υλικό: 99,9999% στερεού πυρήνα OFC
  • Χωρητικότητα: 60.0pF/ft
  • Επαγωγικότητα: 0,5 Ppf/ft: 0.035μH/ft
  • Συνολική κάλυψη θωράκισης: 95%
  • Ταχύτητα διάδοσης: 80%

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 1 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας