Ισορροπημένο σύστημα. Πλήρες.

Προσαρμοσμένοι σύνδεσμοι. Ασημί. Χαλκός.

Φανταστικό 4.

Το καλώδιο iFi 4,4mm σε 4,4mm χρησιμοποιεί βαρέως τύπου OFHC αγωγούς συνεχούς χύτευσης χαλκού και ασημένιας μήτρας με συνολικό πάχος 14AWG για την καλύτερη μεταφορά σήματος.

Είτε συνδέετε τη σειρά ZEN είτε άλλα ισορροπημένα εξαρτήματα, το καλώδιο μας ποιότητας audiophile θα βελτιώσει την ακρόασή σας. Έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει μέγιστη ποιότητα ισορροπημένης μεταφοράς σήματος και ελάχιστες παρεμβολές.

Θωρακίζει σε μέγ.

Η κατασκευή του καλωδίου είναι ένας προσαρμοσμένος ελικοειδής σχεδιασμός, ελαχιστοποιημένος τόσο σε χωρητικότητα όσο και σε αυτεπαγωγή, minZ™.

Διαθέτει επίσης εγγενή θωράκιση που παρέχεται από την κατασκευή έλικας minZ™. Προστατεύουν το καλώδιο από τον θόρυβο RFI και EMI και παρέχουν το καθαρότερο δυνατό μέσο μεταφοράς.

Για την περαιτέρω μόνωση του καλωδίου, υιοθετήσαμε το συμβατό με την RoHS, με εξαιρετική διηλεκτρική ιδιότητα και το εξαιρετικά μαλακό (60P) πολυμερές HD με αντίσταση σε σπινθήρα 1500V AC.

Χαλκός 4N χωρίς οξυγόνο απόλυτη αγωγιμότητα και αντοχή στη διάβρωση.
5N Καθαρό ασήμι από πλατίνα ελάχιστο φαινόμενο δέρματος και άψογη μετάδοση του ηχητικού σήματος.
Υπερμαλακό πολυμερές που συμμορφώνεται με την οδηγία RoHS για προστασία.
Κάνοντας το ένα καλώδιο πολλαπλών καναλιών θωρακισμένο.
Πλεγμένο για διαδρομή χαμηλής αντίστασης προς τη γη.
Ο σύνδεσμος λείας επιφάνειας της iFi και η χάλκινη άκρη που κόβεται σε αιχμηρή γωνία για την προστασία της υποδοχής 4.4 και την επέκταση της διάρκειας ζωής.
Ανυψωμένο χείλος 1 mm για ακριβή σύνδεση.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Κατασκευή: Z™ (για ελάχιστη σύνθετη αντίσταση) κατασκευή έλικας
  • Αγωγοί: 14AWG συνολικό πάχος
  • Υλικό αγωγών: Αγωγός: Αγωγός με σίδηρο: OFHC: βαριά μήτρα χαλκού συνεχούς χύτευσης με άργυρο
  • Μόνωση: (60P) HD πολυμερές
  • Θωράκιση: minZ™ κατασκευής έλικας
  • Μόνωση σπινθήρων εναλλασσόμενου ρεύματος: 1500V
  • Σύνδεσμοι: Σύνδεσμοι iFi ‘FINAL’ 4.4
  • Αντίσταση μόνωσης: 100Mohm
  • Μήκος: 300 mm (11.8″)
  • Βάρος: 25 g (0.9 oz)

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,10 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας