Η iFi κατανοεί την ανάγκη για ποιότητα σε κάθε στοιχείο του συστήματός σας.

Τα καλώδια on-the-go (OTG) δεν πρέπει να αποτελούν εξαίρεση. Αν μη τι άλλο, αυτά χρειάζονται πραγματικά ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Το ίδιο τους το όνομα υποδηλώνει ότι θα υποστούν μεγαλύτερη φθορά από ό,τι αν κάθονταν στο σπίτι!

Απλά τα καλύτερα
Τα καλώδια OTG τοποθετούνται μεταξύ του τηλεφώνου σας και του DAC σας. Παράγουμε τόσο την έκδοση USB C όσο και την έκδοση micro.

Μεταφέρουν το ψηφιακό σήμα από το τηλέφωνό σας στο DAC σας. Αυτή η σύνδεση πρέπει να είναι σταθερή. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε θηλυκό σύνδεσμο USB 3.0 ‘A’. Έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ πιο αξιόπιστη μηχανικά σύνδεση. Πιστεύουμε ότι σας αξίζει το καλύτερο, ακόμα και στα μικρά πράγματα.

Ανώτερο σήμα
Κατασκευάζουμε επίσης τα καλώδιά μας από υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Κατασκευάζονται από καθαρό χαλκό συνεχούς χύτευσης OFHC – έναν εξαιρετικό αγωγό – για να παρέχουν ένα ανώτερο, καθαρό σήμα από το τηλέφωνό σας στο DAC σας.

Αυτό, με τη σειρά του, σας προσφέρει τον καλύτερο ήχο για να είστε εσείς και η μουσική σας on-the-go, go, go!

Ιδανικό για χρήση με τηλέφωνα Android. Τα δικά μας καλώδια OTG εξάγουν ένα ψηφιακό σήμα με ευκολία.

Προσφέρουμε επιλογές τόσο για micro USB όσο και για USB C. Η έκδοση USB C είναι του προτύπου 3.0.

Το θηλυκό βύσμα USB 3.0 “A” παρέχει μια πολύ πιο αξιόπιστη μηχανικά σύνδεση, έναν παράγοντα που δεν λαμβάνουν υπόψη πολλοί κατασκευαστές.

Αυτό ταιριάζει απευθείας σε μια επίπεδη θύρα USB τύπου A του micro ή nano iDSD Black Label και εξασφαλίζει μια ισχυρή και σταθερή σύνδεση ήχου.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Γένος  Α-Β Male – Female
  • Ακροδέκτης Α USB-C
  • Ακροδέκτης Β USB-A
  • Χρώμα Μαύρο

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 0,10 κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας