Το εξαιρετικά συμπαγές ηχείο στη σειρά. Χτισμένο γύρω από ένα γούφερ με ξύλινες ίνες 4½” και ένα τουίτερ με μαλακό θόλο 21 mm, το SPEKTOR 1 είναι τέλειο για σχεδόν κάθε κατάσταση που απαιτεί ένα μικρό ηχείο αλλά καλή απόδοση. Μπροστινά, πίσω ή πλαϊνά ηχεία σε σύστημα surround ή μόνα τους σε συμπαγή στερεοφωνική εγκατάσταση.

Τα προγράμματα οδήγησης χαμηλών απωλειών μας χρησιμοποιούν ένα μείγμα από χάρτινους κώνους χαμηλής μάζας με ενίσχυση από ίνες ξύλου. Οι ενσωματωμένες ίνες ξύλου δίνουν στην επιφάνεια μια ανομοιόμορφη δομή, η οποία ελαχιστοποιεί δραματικά τον συντονισμό της επιφάνειας. Αυτό δημιουργεί την καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή κάθε λεπτομέρειας στο ηχητικό σήμα.

Ο φιλικός προς τον ενισχυτή σχεδιασμός καθιστά τη σειρά SPEKTOR τέλεια εφαρμογή για σχεδόν οποιονδήποτε από τους ενισχυτές στην κατηγορία τιμής της. Ανεξάρτητα από το αν δούμε συμπαγή Hi-Fi, στερεοφωνικούς ενισχυτές ή δέκτες surround, το SPEKTOR θα αναδείξει ό,τι καλύτερο υπάρχει, δείχνοντάς σας πόσο καλή μουσική και ταινίες μπορούν να ακούγονται.

Το tweeter dome προσφέρει την καλύτερη ανάλυση στην κατηγορία του με εκτεταμένη απόκριση συχνότητας, ευρεία διασπορά και χαμηλό χρωματισμό. Μια ξεκάθαρη κληρονομιά από την high-end σειρά μας. Το tweeter βασίζεται σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ υφαντό ύφασμα, το οποίο ζυγίζει λιγότερο από το μισό του προτύπου της αγοράς (0,056 mg/mm2).

Με τη χρήση μόνο σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων προγραμμάτων οδήγησης DALI, η ανάγκη για διόρθωση συχνότητας στο crossover εξαλείφεται. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε ένα ακριβές crossover το οποίο μαζί με προσεκτικά επιλεγμένα ποιοτικά εξαρτήματα διασφαλίζει ότι η απώλεια σήματος είναι κοντά στο μηδέν.

Φέρνει τις αρχές σχεδιασμού ήχου DALI σε μια νέα κατηγορία τιμών, ανοίγοντας τη δυνατότητα σε πολλούς λάτρεις της νέας μουσικής και ταινιών να ζήσουν τη γοητεία του αληθινού Hi-Fi. Η απόκτηση τόσο μεγάλης απόδοσης Hi-Fi από ένα ηχείο σε αυτό το εύρος τιμών όχι μόνο απαίτησε όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, αλλά και ώρες και ώρες που αφιερώσαμε στην αίθουσα ακρόασης, βελτιώνοντας τον σχεδιασμό του προγράμματος οδήγησης και του crossover για τη δημιουργία της τέλειας απόδοσης ήχου.

Το DALI, όπως όλα τα ηχεία DALI, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αρχές μας για την ακουστική και την ηλεκτροακουστική, και την ισχυρή πεποίθηση ότι η καθαρότητα και η αυθεντική, ειλικρινής αναπαραγωγή ήχου θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά στον πλήρη αντίκτυπο μιας ζωντανής μουσικής εμπειρίας.

Το εξαιρετικά συμπαγές SPEKTOR 1 – και το ελαφρώς μεγαλύτερο αδερφάκι του SPEKTOR 2 – είναι ιδανικά για τοποθέτηση σε τοίχο, τοποθέτηση σε ράφι ή βάση σε συνδυασμό με οποιοδήποτε συμπαγές σύστημα μουσικής Hi-Fi.

Η εταιρεία HausΜusik ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία μηχανημάτων ήχου. Εχει έδρα στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Αγιου Κωνσταντίνου 40, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο Aίθριο. Η προσωπική εμπειρία μας εγγυάται την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ενισχυτές, ηχεία δαπέδου και βάσης, πικάπ, κεφαλές, ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα, καλώδια και όλα τα αξεσουάρ που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ήχο της υψηλής πιστότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύρος συχνοτήτων 50 – 26000
  • Ευαισθησία (dB) 83
  • Αντίσταση Ω 6
  • Μέγιστο SPL (dB) 103
  • LW Recom.Power(Watt) 40-100
  • Προγράμματα οδήγησης υψηλής συχνότητας Soft Dome 21mm
  • Προγράμματα οδήγησης χαμηλής συχνότητας 1 x 4,5″ Wood Fiber Cone
  • Διάσταση(ΥxΠxΒ) cm 23,7 x 14,0 x 19,5

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε στο: +30 210-2848893

Additional Information

Weight 6,6 κιλά
Dimensions 24,7 × 19 × 28,6 cm

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για αγορές άνω των 100€ εντός Αττικής

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καλέστε: +30 210-2848893

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Αποστολής & παράδοσης

ΕΓΓΥΗΣΗ

Ποιότητας & ασφάλειας